bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінари в рамках програми «Навчаємо успіху»
28.10.2014

Учбово-методичний центр захисту прав людини HRTC в рамках програми «Навчаємо успіху» проводить цикл семінарів, присвячених захисту населення від негативного інформаційного впливу.

Навчальні заходи проводяться з використанням сучасних комп’ютерних технологій і включають в себе цикл з десяти семінарів у різних регіонах України, on-line курс http://www.kontrpropaganda.pp.ua/ і моніторингове дослідження впливу пропаганди http://goo.gl/BlD0zS. Для участі в семінарі необхідно заповнити анкету. Організатори заходу забезпечують учасників житлом, харчуванням, роздатковими матеріалами та компенсують витрати на проїзд.

Кожен з учасників семінару може стати тренером наступного заходу і брати участь у виїзних заходах нашого Центру або провести аналогічний семінар у себе в регіоні. Якщо вам необхідно додаткове фінансування, заповніть заявку

Наш проект спрямований на інтенсивний обмін досвідом між журналістами, громадськими діячами та правозахисниками для формування позитивного ставлення громадськості до демократичних перетворень в Україні. Наша цільова аудиторія - вся Україна, але в першу чергу - Схід і Південь, англомовні і російськомовні читачі і глядачі, журналісти, блогери, тренери, медіаексперти, юристи.

Основна мета - розширення Інтернет-аудиторії ЗМІ та громадських організацій шляхом підготовки фахівців з ефективною контропропаганде в кіберпросторі.

Завдання проекту включають в себе:

- Моніторинг поширення шкідливої для цільової аудиторії інформації через мережу Інтернет - аналіз соціальних мереж, сайтів, чуток;

- Дослідження технологій пропаганди і контрпропаганди;

- Навчання журналістів, громадських працівників, правозахисників технологіям, які дозволяють аналізувати інформацію і процедурам використання таких технологій;

- Моніторинг результатів проекту.

Дії в рамках проекту передбачають проведення просвітницьких заходів та моніторингових досліджень. Географія конкурсу: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Харківська, Херсонська області. Найближчі заходи пройдуть:

1. 29 жовтня 2014 - м Миколаїв.

2. 5 листопада - Херсон.

3. 15 листопада п. Врадіївка і Доманівка Миколаївської області.

4. 19 листопада - Запоріжжя.

5. 26 листопада - Суми.

6. Наступний семінар може пройти у Вашому місті.

Більш детально про заходи в рамках цього проекту тут:http://link.ac/4Bqk0  и тут http://link.ac/4Bqn6

В рамках програми «Навчаємо успіху» Учбово-методичний центр захисту прав людини HRTC реалізує проекти «Просування прав людини на Півдні України» за підтримки Національного фонду підтримки демократії NED і «Підготовка фахівців з ефективною контрпропаганди в кіберпросторі» за підтримки Посольства США в Україні. Погляди учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією NED та уряду США.

Заповнені заявки висилати на e-mail: [email protected]

За додатковою інформацією звертатися: [email protected]

 Борис Кудар 

Учбово-методичний центр захисту прав людини HRTC

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.