bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль практичної психології та тренінгових програм
30.08.2008

Уперше в Києві – захід такого рівня та масштабу! Тема «άльфа-фест 2008» – « Грані особистості»

Основна мета форуму/фестивалю - створити спільний майданчик для фахівців різних напрямків психології та психотерапії, HR-спеціалістів, бізнес-тренерів та користувачів послуг для інтенсифікації обміну інформацією та досвідом:

  • між фахівцями різних напрямків, парадигм, шкіл - і всередині кожної з них;
  • між психологами, психотерапевтами, тренерами особистісного зростання - та тими, хто цікавиться своїм «Я», тими, хто хоче покращити якість свого життя;
  • між бізнес-, оргконсультантами - та представниками комерційних структур і тими, хто хоче покращити свої професійні та інші навички.

Учасники форуму/фестивалю - психологи, тренери, фахівці різних напрямків психотерапії та бізнес-консультування, викладачі та студенти профільних кафедр, люди, які цікавляться питаннями саморозвитку й самовдосконалення.

На фестивалі будуть представлені такі тематичні блоки:

  • людські ресурси як основний потенціал розвитку організацій,
  • він та вона,
  • сім'я та виховання дитини у сучасному світі,
  • взаємозв'язок тілесного та духовного,
  • розвиток власного потенціалу, особистісного зростання,
  • та багато інших.

Генеральні партнери «άльфа-фест 2008» - Український інститут позитивної крос-культурної психотерапії і менеджменту, консалтингова компанія «INSPIRIS», портал про навчання і розвиток персоналу www.trainings.ua.

Партнери фестивалю - ЕкоТур - Центр командної взаємодії, www.training.com.ua - Тренінги, семінари та конференції в Україні, Міжнародний інститут соціоніки, Українська асоціація транзакційного аналізу, Школа соціальної роботи Національного університету «Києво-Могилянська академія», Центр Томалогії, Творча група «Майстер» (Запоріжжя), Центр практичної психології «Анкор», Тренінгова компанія «MOST решений», Київська асоціація символдрами, Центр психології руху й танцю «Maluma&Takete», Ресурсний центр «Гурт» та інші.

За Вашим бажанням, Ви можете взяти участь у заході як тренер/ведучий майстер-класу або просто учасник.

Детальна інформація на сайті: www.alfa-fest.com.ua

УВАГА! Для читачів електронного бюлетеня «Гурт» та веб-сайту www.gurt.org.ua передбачені знижки у розмірі 10% від загальної вартості оргвнесків на поточний момент часу (деталі щодо розміру оргвнесків - на сайті фестивалю у розділі «Реєстрація» http://alfa-fest.com.ua/register_ukr.html).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.