bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продовжено прийом заявок на онлайн-курс з розробки проектів
13.10.2014

До 15 жовтня приймаються заявки на участь в міжнародному курсі по розробці проектів.

Онлайн-курс є частиною проекту «BRD-NET Чорноморська мережа регіонального розвитку». Проект реалізується Центром регіонального розвитку «Топ-Кая» за підтримки Вишеградського фонду та спрямований на розвиток потенціалу громадських організацій та посилення міжсекторного партнерства в Україні, Грузії та Молдові через передачу досвіду Вишеградських країн. 

Учасники отримають знання з аналізу проблем, розробки проектних заявок для європейських фондів, створенню коаліцій для їх здійснення. Онлайн курс включає теоретичні матеріали, приклади конкретних проектів, практичні завдання з розробки проектних заявок, консультації експертів з Вишеградських країн. Детальніше на сайті проекту http://ru.brd-net.org/course/

Навчання в форматі онлайн курсу призначене для членів громадських організацій, молодіжних об’єднання, представників органів влади та місцевого самоврядування, місцевих активістів.

Передусім діяльність проекту орієнтована на 8 пілотних міст (в Україні це Гола Пристань, Генічеськ, Балта та Вознесенськ). Тому люди з цих населених пунктів мають перевагу при відборі учасників.

Заповнити заявку на участь можна за посиланням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.