bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальна програма з питань моніторингу фінансування політичних процесів у Чеській Республіці
10.10.2014

Проект «Навчальні програми професійного зростання» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір кандидатів з Одеської області та міста Києва для участі у тижневій програмі стажування у Чеській Республіці «Моніторинг фінансування політичних процесів для забезпечення їх прозорості та просування реформ».

Орієнтовна дата поїздки – з 14 по 21 грудня 2014 р.

Останній термін подання документів на програму 29 жовтня 2014 р.

Мета навчальної програми полягає в обміні досвідом, ідеями та стратегіями з представниками громадських організацій Чехії (та сусідніх країн шляхом відео-конференцій) щодо моніторингу фінансування політичних процесів, зокрема діяльності політичних партій та виборчих кампаній.

Учасники відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу. Група складатиметься з 10 осіб. Знання англійської мови не вимагається, з групою працюють перекладачі. Усі витрати учасників програми покриваються проектом, окрім вартості виготовлення закордонного паспорта та витрат на території України (транспортних, проживання в готелі у разі потреби, поштових тощо).

Учасниками цієї програми можуть бути:

-         журналісти-розслідувачі;

-         представники українських громадських об`єднань, які сфокусовують свою роботу на політичних та виборчих процесах і зацікавлені у створенні умов для прозорості фінансування політичної діяльності (в тому числі, представники організацій «ОПОРА», Інститут медіа права, Комітет виборців України (КВУ) і Громадянський рух «ЧЕСНО»);

-         представники організацій, які здійснюють досліджують перебіг виборчих кампаній;

-         представники організацій, які публічно лобіюють впровадження реформ виборчого законодавства та антикорупційних законів.

Дізнатись більше про програму та заповнити он-лайн Анкету кандидата можна на сайті виконавця проекту в Україні - Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) www.ptp.ceume.org.ua.

Контакти

  • www.ptp.ceume.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.