bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійність у ринкових умовах - “НА ВЧИСЬ!»
24.04.2009

28 квітня 2009 року з 13.30 до 17.30 у місті Києві відбудеться майстер-клас „Соціальний маркетинг: ефективна поведінка благодійних інституцій в ринкових умовах”. Реєстрація триває. Для некиян передбачена 50% знижка. Представники ЗМІ можуть відвідати майстер-клас безкоштовно.

Цей захід - продовження програми Українського форуму благодійників “НА ВЧИСЬ!”, яка передбачає регулярні майстер-класи, тренінги, семінари для фігурантів філантропії.

Про соціальний маркетинг розповідатиме Яків РОГАЛІН, директор Донецького міського благодійного фонду «Доброта», віце-президент Всеукраїнської асоціації професійних PR-менеджерів, член Міжнародної Асоціації громадських організацій, що практикують соціальне підприємництво WDI NGO Alliance (William Davidson Institute, University of Michigan Business School). Допомагатиме йому професор, доктор наук державного управління Євген РОМАТ - головний редактор Українського професійного журналу “Маркетинг і реклама”, автор ряду монографій і підручників, які неодноразово перевидавалися в СНД.

Реєстраційний внесок піде на покриття адміністративних витрат. Від гонорару спікери традиційно відмовляються на користь інновацій у вітчизняній філантропії.

Умови участі: Члени Українського форуму благодійників: 1 особа від організації - участь безкоштовна; кожна наступна особа - реєстраційний внесок 245,00 грн.

Не члени Українського форуму благодійників: 1 особа від організації - 490 грн.; кожна наступна особа - реєстраційний внесок 345,00 грн. Для іногородніх передбачена 50% знижка. Для співробітників ЗМІ – участь безкоштовна.

Час та місце проведення: 28 квітня 2009, з 13.30 до 17.30, центральний офіс МФ “Відродження”, м. Київ, вул. Артема, 46, 2-ий поверх.

Реєстрація: Для реєстрації необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати її на електронну адресу [email protected] або на факс (044) 425 92 95.

Реєстрація для участі у майстер-класі є обов’язковою. Члени Українського форуму благодійників та представники організацій, що подали свої реєстраційні заявки першими, матимуть перевагу.

Підтвердження про свою участь у майстер-класі учасники отримають 27 квітня 2009 року.

Оплата реєстраційного внеску: За безготівковим перерахунком Благодійна організація «Український форум благодійників», м. Київ, вул. Артема, 46; Код ЄДРПОУ 33886435, п/р 26003100745; ВАТ «Райффайзен Банк Аваль», МФО 380805. Призначення платежу: добровільна пожертва на статутну діяльність. Оплата має надійти до початку майстер-класу

Готівкою 28 квітня 2009 року під час майстер-класу.

Більш детальна інформація за телефоном 8 066 767 63 51, контактна особа Дар’я Непочатова, координатор програм Українського форуму благодійників.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.