bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний семінар по роботі з батьками щодо профілактики вживання дітьми психоактивних речовин
26.09.2014

Міжнародний благодійний фонд «СНІД Фонд Схід-Захід» (AFEW - Україна) за підтримки Групи Помпіду Ради Європи оголошує конкурсний набір учасників у дводенному навчальному семінарі «Ефективні форми і методи роботи з батьками для профілактики вживання наркотиків серед дітей та молоді».

До участі у семінарі запрошуються спеціалісти, які:

  • розробляють та/або впроваджують навчальні програми для батьків із профілактики вживання психоактивних речовин серед дітей та молоді;
  • та/або проводять профілактичні заходи серед сімей, дітей та молоді з питань вживання психоактивних речовин;
  • та/або проводять групову та/або індивідуальну роботу з батьками, зокрема з питань профілактики вживання психоактивних речовин серед дітей та молоді.

Мета навчального семінару: формування в учасників вмінь та навичок, необхідних для розробки та впровадження програм по роботі з батьками щодо профілактики вживання психоактивних речовин серед дітей та молоді.

Запрошений тренер: Марійке ван Генабеек, керуючий директор з питань лікування та діагностики у Виправному центрі для неповнолітніх Де Хартельборгт, Роттердам, Королівство Нідерланди.

Навчальний семінар відбудеться 9-10 жовтня 2014 р. у залі «Леда» готелю «Дніпро» за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 1/2 (Європейська площа).

Для участі у навчальному семінарі необхідно надіслати заповнену анкету учасника (у додатку до листа) до 18:00 01 жовтня 2014р. на електрону адресу:  [email protected], та/або факсом 289-27-34. Анкету дивіться у прикріплених документах.

AFEW-Україна бере на себе усі витрати, пов’язані із проїздом (окрім квитків на літак, СВ та бензин), харчуванням, проживанням та участю у семінарі для відібраних учасників.

Контакти

  • Ірина Нерубаєва
  •  [email protected]
  • моб.тел.: +38 (097) 188-66-77
  • МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід» (AFEW - Україна)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.