bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Ніяких рішень про нас без нас: участь молоді у формуванні молодіжної політики в громаді»
24.09.2014

МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» оголошує відбір учасників тренінгу «Ніяких рішень про нас без нас: участь молоді у формуванні молодіжної політики в громаді», який відбудеться 7-8 жовтня 2014 року в м. Києві.

Згідно з дослідженнями, проведених МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» у 2014 році, українська молодь недостатньо залучена до процесу прийняття рішень щодо молодіжної політики в громаді. Менше половини молодих осіб поінформовані  про існування молодіжних громадських організацій і лише 12% із них беруть участь у громадянському житті своєї територіальної громади. Водночас більшість молоді зовсім не задоволена існуючою молодіжною політикою держави й прагне змін, але не усвідомлює якими інструментами  цього можна досягнути.  

З метою підвищення рівня залучення молоді до процесу прийняття рішень у громаді, МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» проводить тренінг для молодих активістів, які прагну бути лідерами в своїй громаді «Ніяких рішень про нас без нас: участь молоді у формуванні молодіжної політики в громаді». Захід відбуватиметься в рамках проекту «Зміцнення потенціалу з  розробки законодавства щодо молоді», що втілюється за фінансової підтримки програми МАТРА посольства Нідерландів в Україні.

До участі у тренінгу запрошуються активні молоді люди, які бачать та знають проблеми і недоліки молодіжної політики в громаді, ініціативні до  формувати рішення щодо молодіжної політики в себе в громаді,  небайдужі до прагнень молодого покоління та мають досвід роботи з молоддю.

Мета тренінгу – надати інформацію щодо механізмів комунікації з питань  державної політики, рівнів, форм та ступенів участі молоді у вирішенні суспільних проблем, та навички прийняття рішень з молодіжних питань, впливу на політику в громаді, а також поінформувати про існуючий європейський досвід взаємодії молоді із владою та громадою на місцях.

Витрати за участь у тренінгу  - проживання, харчування протягом 2-х днів, проїзд, забезпечення тренінговими матеріалами  - будуть покриватися коштом МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я».

Для участі у тренінгу просимо заповнити мотиваційну анкету і відправити  її на електрону пошту [email protected] до 30 вересня 2014 р.  Кількість учасників тренінгу обмежена. Переможці конкурсу – 20 молодих осіб – отримають запрошення для участі у тренігу не пізніше 3-го жовтня. МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» залишає за собою право не повідомляти про причини відмови участі в тренінгу. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.