bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальні семінари «Залучення додаткових джерел фінансування на вирішення проблемних питань ДНЗ»
22.09.2014

ВОГМО «Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив» запрошує на навчальні семінари на тему «Можливості залучення додаткових джерел фінансування на вирішення проблемних питань ДНЗ». 

Встановлення системи захисту та безпеки у дошкільних навчальних закладах – актуальне питання сьогодення, яке на разі знаходиться на стадії активного обговорення чиновниками, громадськістю та самими батьками.

Впевнені кроки для забезпечення ДНЗ м. Луцька необхідною системою захисту уже зроблені. На умовах співфінансування залучено кошти проектом «Підвищення рівня безпеки дітей у дошкільних закладах м. Луцька, шляхом впровадження системи безпеки «тривожна кнопка», що був підтриманий Волинською обласною радою в рамках конкурсу проектів місцевих ініціатив, Луцька міська рада також пообіцяла фінансове сприяння у встановленні таких систем захисту у кожному ДНЗ міста, сама громадськість, а саме ГО «Правопорядок» безкоштовно встановлюватиме закуплені системи захисту у ДНЗ.

Проте це лише перший крок, який необхідно здійснити батьківським комітетам та адміністрації ДНЗ для того, щоб їх вихованці почували себе комфортно та захищено у стінах садочка.

23-24 вересня 2014 року о 16:00 у коворкінг-центрі «Репортер» (м. Луцьк, пр. Волі, 27, 4 поверх) відбудуться навчальні семінари на тему «Можливості залучення додаткових джерел фінансування на вирішення проблемних питань ДНЗ».

До участі запрошені представники батьківських комітетів та адміністрації ДНЗ м. Луцька.

Запрошуємо представників засобів масової інформації долучитись до заходів.

Організатор: ВОГМО «Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив».

 

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.