bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Конфліктний менеджмент НДО - інноваційний підхід»
04.09.2014

11-12 вересня 2014 р. Інститут лідерства та управління УКУ запрошує представників громадських організацій на англомовний тренінг «Конфліктний менеджмент НДО - інноваційний підхід» з професором канадського університету Крістіною Фрейзер у Львові.

Конфлікти часом здаються нам темними тунелями, але ми занурюємося в них майже щодня. 11-12 вересня Крістіна Фрейзер, професор Інституту вирішення конфліктів в Університеті Вікторії (Канада), проведе англомовний тренінг «Конфліктний менеджмент НДО - інноваційний підхід». Як перетворити конфлікт на позитивні зміни для організації? Де знаходити «світло в кінці тунелю» у важких конфліктних ситуаціях? Відповіді на ці та багато інших актуальних запитань Ви відкриєте для себе разом з Крістіною Фрейзер.

Місце проведення: м. Львів, вул.. Козельницька, 2А, мультифункційний корпус УКУ, авд. 308

Час: 11-12 вересня 2014р., 15:30-18:30

Вартість участі у дводенному тренінгу - 150грн. Для випускників програм Інституту лідерства та управління УКУ діє знижка 20%.

Запрошуємо реєструватись тут.

За детальною інформацією щодо тренінгу звертайтесь [email protected] або +380973128989 до Ірини Крохмаль, керівника проектів та програм ІЛУ УКУ. 

Довідка

Крістіна Гантель-Фрейзер (Christina Hantel-Fraser, Ph.D., M.T.S.)  – професор-емерит Інституту вирішення конфліктів в Університеті Вікторії (Канада). Навчалася у Боннському університеті (Німеччина) та Гарварді (США). Вивчала перемовини у Гарвардській Юридичній школі та лідерство в Урядовій Гарвардській школі Кеннеді. Викладала конфліктологію та організаційну психологію в університетах Канади, США, Німеччини, Угорщини, Греції та України. Працювала над проектами міністерств закордонних справ Канади, Угорщини та Індонезії, а також проектами ООН у Криму. Автор двох книжок з організаційної проблематики.

Контакти

  • Ірина Крохмаль
  • керівник проектів та програм ІЛУ
  • [email protected]
  • 0973128989

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.