bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги в рамках проекту «Експертне співтовариство»
19.08.2014

Проект реалізовується за підтримки The National Endowment for Democracy (NED) USA – Національний Фонд Підтримки Демократії (США). У цьому році географія проекту розширилася – до участі запрошуються експерти, громадські діячі та журналісти з Сумської, Харківської, Полтавської, Чернігівської, Дніпропетровської та Черкаської областей.

Мета і завдання проекту. Мінімізація корупції у процесі державних закупівель товарів, робіт і послуг шляхом формування експертного середовища, здатного здійснювати якісний аналіз та громадський контроль державних закупівель у регіонах проекту.

Так, на першому етапі (протягом серпня-жовтня 2014 року) «Бюро аналізу політики» планує провести ряд мотиваційних зустрічей з громадським активом та цикл тренінгів для слухачів Сумської, Харківської, Полтавської, Чернігівської, Дніпропетровської і Черкаської областей. Під час тренінгів учасники освоять методики моніторингу державних закупівель, що у подальшому допоможе їм здійснювати громадський контроль процесу держзакупівель та сприятиме забезпеченню цільового використання бюджетних коштів і зменшенню рівня корупції в органах влади.

Під час відбору учасників тренінгів перевага надаватиметься громадянам з активною громадською позицією, представникам аналітичних організацій, кафедр економіки вузів, представникам громадських рад при органах виконавчої влади, журналістам незалежних ЗМІ. 

Запрошуємо всіх зацікавлених до участі у проекті.

За додатковою інформацією звертайтеся до керівника проекту Олега Очкалова

тел.: (0542) 610 901

моб.: 050 667 55 57

e-mail: [email protected] (УВАГА! У темі листа обов’язково зазначте «Проект Експертне співтовариство»)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.