bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для готельєрів
30.07.2014

Протягом жовтня 2014 р. в рамках виконання проекту транскордонного співробітництва «Еко-Карпати – розвиток еко-бізнесу в прикордонних Карпатах як спосіб поліпшення конкурентоспроможності економіки» MIS ETC код 1603, що реалізується Чернівецькою міською громадською організацією «Бізнес-центр» у співпраці з Асоціацією Економічного Регіонального Розвитку - ADER (м. Сучава, Румунія), Національною асоціацією з гірського сільського розвитку «ROMONTANA» (м. Варта Дорней, Румунія) та Міжнародною Асоціацією Малого та Середнього Бізнесу “Small Euro Business”(м. Бєльци, Республіка Молдова) в межах Спільної Операційної Програми Румунія – Україна – Республіка Молдова 2007-2013* відбудеться навчання з питань розвитку еко-бізнесу в гірській місцевості. Навчання відбуватиметься з напрямку готельєрство.

Протягом навчання забезпечується харчування, проживання, надаються роздаткові матеріали. Тривалість навчання групи - 3 дні. Місце проведення - Румунія.

По завершенню навчання та за умови участі у всіх його компонентах та виконання завдань учасники отримують Сертифікат.

 Кінцева дата реєстрації на участь у навчанні — 15 вересня 2014 р.

Учасники будуть повідомлені про результати відбору не пізніше 30 вересня 2014 р. 
Спільна операційна програма Румунія-Україна-Республіка Молдова 2007-2013 фінансується Європейським союзом через Європейський інструмент сусідства та партнерства та співфінансується країнами, що приймають участь у Програмі

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.