bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Активна громада як каталізатор розвитку регіону»
23.07.2014

2 серпня в м. Полтава Інститут Республіка в рамках Всеукраїнської ініціативи «За мирний протест!» у співпраці з Пирятинською РГО «Жіночі ініціативи» та Центром розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» проведе воркшоп «Активна громада як каталізатор розвитку регіону». Захід відбудеться за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та Обласного молодіжного центру Полтавської обласної ради.

Протягом дня учасники  підвищать свої знання у сфері громадської активності – самоорганізації населення та лідерських навичок, участі громади у прийнятті місцевих рішень, свободи мирних зібрань. Тренерами виступлять Ірина Таран, Голова Пирятинської РГО «Жіночі ініціативи» та Володимир Дмитренко, завідувач сектору по роботі з молоддю Центру розвитку дитини і сім’ї «РОДІС». Протягом літа подібні тренінги пройдуть у 5 районних центрах Полтавської області.

Для участі у заході необхідно надіслати реєстраційну анкету до 1 серпня на адресу: [email protected]. Перевага надається учасникам до 35 років. Адреса буде повідомлена зареєстрованим учасникам окремо.

За додатковими питаннями звертайтесь за телефоном: 0960634213, Володимир, 0973943215, Олександра

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.