bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Для тих, хто думає про майбутнє
22.07.2014

 

 З 28 липня 2014 року, в рамках проекту «Розвиток бізнес-середовища у Бурштині та Галицькому районі», «Агенція місцевого економічного розвитку м. Бурштина спільно з Всеукраїнською асоціацією консультантів з управління та компанією ДТЕК, запрошує Всіх бажаючих взяти участь у безкоштовних програмах навчання.

Провідні українські спеціалісти та консультанти проводитимуть тренінги на теми «Соціальне проектування» та «Перші кроки в підприємництво».

Цільовою аудиторією тренінгів є: жителі, які зареєструвалися та пройшли тестування на сайті проекту, які матимуть бажання до підприємницької діяльності, діючі підприємці, що бажають розширити власну справу, представники ГО та ініціативних груп, представники ОСББ, а також активні громадяни, які не байдужі до майбутнього свого краю.

Для того, щоб записатися на навчання потрібно:

-          Зареєструватися на сайті 

-          Пройти запропоноване там тестування

-          Після реєстрації вибрати напрямок «Перейти в розділ підприємця»

-          Далі обрати пункт «Я хочу записатися на тренінг».

Навчання проходитимуть в новому офісі Агенції місцевого економічного розвитку м. Бурштина, що знаходиться по вул. Січових Стрільців 29в. Кожен окремий тренінг проходитиме протягом 1 дня, орієнтовно з 9 до 17 год.

На даних тренінгах з соціального проектування Ви дізнаєтесь:

- Як працювати з ідеями та ініціативами, у формі проектних пропозицій, які будуть містити в собі конкретні кроки вирішення соціальних проблем цільових груп міст і селищ.

- Оволодієте практичними навичками з визначення цілей і завдань проекту, планування очікуваних результатів і запобігання ризиків у проекті.

На даних тренінгах з бізнес-проектування Ви зможете:

- Вибрати актуальну бізнес-ідею, визначити ресурси, що необхідні для її реалізації, освоїте основні принципи ведення бізнесу;

- Визначите початкові витрати обраного бізнес-напрямку, розгляните складові маркетингу;

- Навчитеся складати SWOT - аналіз підприємницької діяльності, розробляти стратегію просування продукту, визначати можливі ризики та шляхи їх зниження;

- Ознайомтесь з основами ведення бухгалтерського обліку приватного підприємця та дізнаєтесь про ефективне співіснування з державними інституціями у процесі ведення бізнесу.

Після участі у тренінгу Ви будете почувати себе впевненіше, з масою нових ідей для збільшення своєї ефективності, з новими планами та знаннями для їх реалізації.

Нагадуємо, що кожен бажаючий, хто став учасником проекту «Розвиток бізнес-середовища у Бурштині та Галицькому районі», після проходження безкоштовного тренінгу може отримати консультаційну допомогу, а також підтримку у пошуку необхідного фінансування.

Сайт є платформою для спілкування між Учасниками Проекту, Роботодавцями, експертами і консультантами. Саме тому важливо, щоб кожен учасник та партнер пройшов процедуру реєстрації і був представлений в системі.

Ставши учасником нашого Проекту та зареєструвавшись на сайті, Ви зможете безпосередньо спілкуватися з роботодавцями та експертами, оперативно отримувати інформацію про події та заходи, програми навчання та перекваліфікації, порадитися, як підібрати кваліфікований персонал для успішного розвитку бізнесу, проконсультуватися з психологом і пройти персональне тестування, результати якого допоможуть визначитися у виборі майбутньої зайнятості.

 

 

 

Контакти

  • http://burshtyn.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.