bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас: Як оцінити PR-діяльність правозахисної/громадської організації
14.07.2014

Громадські та правозахисні організації комунікують щодня. Але чи ефективно? Як оцінити якість комунікацій, в чому вимірювати результати, які інструменти оцінки варто використовувати? Про це, в рамках Школи ефективних комунікацій, розкаже Володимир Дегтярьов, генеральний директор та співвласник PR-агентства Newsfront .

Громадські та правозахисні організації комунікують щодня. Але чи ефективно? Як оцінити якість комунікацій, в чому вимірювати результати, які інструменти оцінки варто використовувати? Про це, в рамках Школи ефективних комунікацій, розкаже Володимир Дегтярьов, генеральний директор та співвласник PR-агентства Newsfront . 

У Володимира - понад 11 років роботи в комунікаціях і досвід роботи в НГО, державних органах та бізнесі. Він працював у проекті по боротьбі з торгівлею людьми та насильством у родині, у Відділі преси та інформації Посольства США в Україні та в рекламно-комунікаційних агентствах. З 2009 року він очолює PR-агентство Newsfront, керуючи штатом з понад 30 осіб. 

У 2012 році Українська асоціація зі зв’язків з громадськістю визнала Володимира найкращим PR-спеціалістом з боку агентств, а галузеве видання Marketing Media Review включило його до рейтингу “35 кращих професіоналів рекламно-комунікаційного ринку України до 35 років”. 

Варто відзначити, що Newsfront PR Agency отримало нагороду у «Національному конкурсі бізнес-кейсів з корпоративної соціальної відповідальності». 

Майстер-клас проходитиме 29 липня з 19 до 21 год. 

Для участі в майстер-класі реєструйтеся 

Про місце проведення заходу будуть поінформовані відібрані учасники. Кінцевий термін подання: 25 липня. 

Телефон для довідок 050 612 00 20 (Марина Говорухіна) 

Захід проводиться Центром інформації про права людини за підтримки програми «Фонд прав людини» посольства Королівства Нідерландів. Мета майстер-класу - посилення компетентності активістів, що займаються захистом прав людини, у сфері зв’язків із громадськістю та співпраці із пресою.

Контакти

  • 050 612 00 20
  • Марина Говорухіна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.