bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа з прав людини та громадянської активності
08.07.2014

Організатором школи є Всеукраїнська освітня програма «Розуміємо права людини», в рамках проекту «Освітнього дому прав людини - Чернігів» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Взявши участь у школі, учасники зможуть підвищити та розширити свої знання щодо прав людини, їх повноцінного застосування та захисту, проведення просвітницьких, моніторингових, правозахисних кампаній, здійснення інших форм громадянської активності.

До участі у Школі запрошуються молоді люди, які проживають в Автономній Республіці Крим, Луганській, Донецькій, та Харківській областях; можливий набір учасників з інших областей, якщо ті планують активно діяти на захист прав людини щодо вищезазначених територій сходу та півдня України. Отримані на Школі знання та навички учасники зможуть застосовувати на практиці.

Школа триватиме дев’ять днів, з 5 до 14 серпня 2014 року. Учасники перебуватимуть на мальовничій території біля міста Чернігів неподалік річки Десна, з розміщенням в наметовому містечку на подвір’і «Освітнього дому прав людини – Чернігів». Організаторами забезпечується триразове харчування учасників та матеріально-технічний супровід табору. Також покриваються витрати на проїзд учасників до місця проведення табору та у зворотному напрямку міжміським автобусним сполученням або Укрзалізницею (плацкартний вагон).

Навчання відбуватиметься у формі лекцій та тренінгів. З учасниками працюватимуть правозахисники з України, Росії, Польщі, Білорусії. Окрім цього, в учасників буде можливість відвідати майстер-класи експертів з різних країн світу, що буде гарною нагодою отримати додаткові унікальні знання та навички.

За підсумком проходження школи, учасники матимуть можливість реалізувати свої мікро-проекти,отримавши при цьому експертну допомогу та невелику фінансову підтримку.

Просимо звернути увагу, що документи повинні надійти не пізніше 24.00, 25 липня 2014 року.

Заявки, надіслані пізніше зазначеного терміну, розглянуті не будуть. Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати 28 липня 2014 року.

Деталі


Якщо у Вас виникли запитання, Ви можете зв’язатись з організаторами школи:

[email protected]
+38 066 317 36 13.

Автор: Розуміємо права людини

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.