bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито реєстрацію на другий семінар «ІТ-школи для НУО»
05.06.2014

У ході семінару пройдуть презентації «Microsoft YouthSpark Global Initiative» та “Capacity Development Marketplace system". Окремий час в ході семінару буде присвячено вивченню Win8 (прощавай XР!) та О365 (переходимо в хмари)

В пообідній час семінару будуть практичні заняття з ефективного використання O365, корпоративної мережі Yammer,  особливостей роботи універсального комунікатора Microsoft Lync та Microsoft Dynamic CRM технологій Microsoft для посилення організаційного розвитку НУО.

ІСАР «Єднання», організаційний партнер «Майкрософт Україна» у реалізації проекту, у ході навчальних семінарів презентуватиме можливості «Capacity Development Marketplace» для зміцнення організаційної спроможності неурядових організацій.

Навчання провадитимуть співробітники Microsoft Україна та компаній партнерів, експерти з використання продуктів та сервісів Microsoft.

Відібрано буде не більше 100 учасників.

 До участі в «ІТ школі» запрошуються:

• керівники і менеджери неурядових організацій, що вже отримали програмне забезпечення «Microsoft Software Donation» і прагнуть підвищити свої професійні навички з використанням технологій та продуктів Microsoft;

• керівники і менеджери організацій та проектів, спрямованих на організаційний розвиток;

• керівники, менеджери та волонтери організацій, що працюють з молоддю.

Навчання у «ІТ-школі» спрямоване, в першу чергу, на керівників та менеджерів тих організацій громадянського суспільства, які отримали програмне забезпечення в рамках програми «Microsoft Software Donation». Курс навчання побудований таким чином, щоб структурувати знання, комплексно охопити усі сфери застосування програмного забезпечення та покращити організаційну спроможність учасників. Серед тематик семінарів «ІТ-школи» - управління персоналом; організація роботи в команді; ефективне написання та презентація проектів; робота з клієнтами, донорами і партнерами тощо. Протягом 2014 року відбудеться 4-5 тренінгів різної спрямованості, кожен з яких буде присвячений вивченню окремих продуктів та сервісів Microsoft та їх ефективному застосуванню в різних сферах діяльності НУО.

 Зверніть, будь ласка, увагу. Під час семінару  учасникам бажано  мати при собі планшет чи ноутбук для виконання практичних завдань. На ньому має бути встановлена операційна система Windows 7 чи Windows 8, а також останні версії браузерів Google Chrom, Mozilla Firefox та Internet Explorer 11.

Набір учасників триває до 20 червня 2014 року.

РЕЄСТРАЦІЯ ДО УЧАСТІ В ТРЕНІНГУ ОБОВ’ЯЗКОВА!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.