bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір учасників на дводенне навчання «Знай своє право»
26.05.2014

Учасників буде відібрано на конкурсній основі проектними експертами за результатами розгляду анкет, які заповнять потенційні учасники. Головий критерієм буде те, що отриманні знання учасники навчання будуть застосовувати при наданні правових консультацій мешканцям свого села.

Мета проведення навчання «Знай своє право» – отримання знань з основ цивільного, адміністративного, сімейного, трудового, земельного права, набуття навиків роботи із нормативно-правовоюю базою, пошук необхідних нормативно-правових актів, порядку звернення до установ, підприємств та організацій, порядок функціонування судової ситеми, підготовка процесуальних документів, інформаційних запитів, порядку здійснення впливу на регуляторну діяльність органів влади  і т.д. Отримані знання повинні використовуватись учасниками навчання з метою надання базової правової допомоги своїм односельцям, учням, підопічним.

Остаточний порядок денний навчання буде уточнено після опрацювання анкет потенційних учасників.

Критерії відбору учасників навчання:

-           секретарі сільських рад, вчителі правознавства сільських шкіл, соціальні працівники, які працюють в сільській місцевості;

-           кандидати повинні мати досвід у наданні правових консультацій мешканцям сільських територіальних громад, або ж мати бажання надавати такі консультації на громадських засадах;

-           кандидати повинні бути мешканцями Локачинського району Волинської області.

-           учасники повинні мати мотивацію до розвитку своїх знань та навичок у правозахисній сфері.

            Загалом буде відібрано 40 учасників.

Для участі у навчанні необхідно заповнити анкету, яку слід буде надіслати до 8 червня 2014 року на електронну пошту: [email protected], переслати звичайною поштою (Інститут АДРП: 43010, м. Луцьк, вул. Дубнівська, 22б, к.34б.), принести особисто у Локачинську районну раду. Про результати відбору учасників навчання буде повідомлено по телефону. 

Витрати учасників навчання на проїзд та харчування відшкодовуватимуться.

Довідково: навчання «Знай своє право» буде проведено в рамках проекту «Сільський адвокат», що реалізується Інститутом аналізу державної та регіональної політики. Дана ініціатива впроваджується в рамках  проекту «Демократизація, права людини і розвиток громадянського суспільства», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2013-2016рр.  

Контакти

  • Інна Гайворонська
  • 097 950 22 74
  • 099 726 93 53

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.