bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Реформи з децентралізації в медіа» для представників ЗМІ та керівників прес-служб
15.05.2014

4 червня 2014 року у м. Полтава відбудеться тренінг «Реформи з децентралізації в медіа» для представників ЗМІ та керівників прес-служб, які працюють у сфері місцевого самоврядування, регіонального розвитку з Полтавської, Харківської та Сумської обл.

Захід організовується в рамках інформаційно-просвітницької кампанії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України і Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO спільно з Всеукраїнською асоціацією сільських та селищних рад та Асоціацією малих міст України

 Тренінг проводять Анатолій Ткачук, радник Віце-прем’єр-міністра регіонального розвитку України, Директор з науки та розвитку Інституту громадянського суспільства, Юрій Ганущак, директор Інституту територіального розвитку; Ігор Абрам’юк, експерт Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO

 Місце проведення заходу: м. Полтава, вул.Жовтнева 45, сесійна зала Полтавської обласної ради. Програма тренінгу (додається) включатиме теоретичні та практичні аспекти. Учасники зможуть отримати відповіді на запитання щодо висвітлення реформ з децентралізації в медіа «з перших вуст», адже тренери і є розробниками та ідеологами цих реформ. Участь у тренінгу безкоштовна. Харчування покривається коштом організаторів.

 Заявку на участь надсилати до 29.05 включно на е-mail: [email protected] 

У листі необхідно вказати ПІП, посаду, назву видання, електронну адресу, мобільний телефон. Кількість учасників обмежена.

 

 

Контакти

  • Наталія Ключник
  • ( 067)957-01-21
  • (044) 270 55 21
  • www.despro.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.