bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання для активістів місцевих ОГС з Миколаївської та Херсонської областей
07.05.2014

З 2013 року громадською організацію «Нова генерація» (м. Херсон) у партнерстві з «Центром сприяння громадянській участі», «Інститутом аналізу політики та стратегій» за фінансової підтримки Європейського Союзу впроваджується проект «Посилення спроможності місцевих ОГС в Миколаївській та Херсонській областях». Мета проекту - розвиток спроможності місцевих ОГС здійснювати ефективний вплив на реформу надання адміністративних послуг.

В межах проекту реалізується тренінгова програма.  Наразі оголошується додатковий набір учасників/ць. Навчання передбачено для активістів/ок місцевих ОГС з Миколаївської та Херсонської областей, які хочуть діяти на користь своєї громади та поглибити свої знання з різних форм місцевої демократії та системи надання адміністративних послуг, ознайомитись з основами аналізу місцевої політики, здійснення громадського моніторингу та адвокатування.

 Учасники/ці тренінгової програми матимуть можливість взяти участь у:

  • трьох дводенних тренінгах:

«Аналіз місцевої політики»;

«Громадський моніторинг»;

«Кампанії адвокасі: планування та проведення»

  • навчальному візиті до міст України з метою вивчення кращих практики організації надання адміністративних послуг (буде оголошено додатковий конкурсний відбір учасників),
  • в грантовому конкурсі (буде оголошено додатковий конкурс).

Тренінги будуть проведені у червні на початку липня 2014 року.

Навчальні візити та грантовий конкурс буде оголошено на початку 2014 року.

Організатори забезпечуватимуть відібраним учасникам/цям відшкодування витрат на проїзд до місця проведення тренінгу, проживання та харчування.

Для участі у тренінговій програмі претенденти/ки повинні надіслати заповнену анкету-заявку до 24:00 23 травня 2014 року на електронну адресу newgenerproject@gmail.com. У темі листа треба зазначити «додатковий відбір».

За додатковою інформацію звертатися до Наталії Дорофєєвої: newgenerproject@gmail.com, тел. +38(0552) 42 03 22.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.