bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для громадських спостерігачів на виборах у Сумах
28.04.2014

17-18 травня 2014 року у м.Суми відбудеться тренінг для громадських спостерігачів на президентських виборах 25 травня 2014 року. Захід проводиться в рамках проекту СОКМО «Моя гідність – мій вибір», за фінансової підтримки NED, головною метою якого є активізація виборців. Інформацію про проект можна знайти тут: http://goo.gl/f6A6mc.

Протягом 2 місяців вже відбулись координаційні зустрічі в 7 регіонах, три тренінги «Технології горизонтальних комунікацій» у Сумах, надруковані і поширені наліпки із закликом до волевиявлення у вигляді голосування на виборах, поширені серед учасників заходів та інших громадських діячів. Наліпки для поширення можна отримати, звернувшись за контактними даними, вказаними нижче.

Учасники тренінгу отримають інформацію стосовно спостереження на виборчих дільницях під час голосування 25 травня. Буде розглянута законодавча база, головні права та обов’язки громадських спостерігачів, робота мобільних груп, призначених для якісного і безпечного спостереження тощо.

Запрошуються представники громадських організацій, студенти, активні громадяни, представники ініціативних груп, які виявили бажання бути спостерігачами на виборах 25 травня.

Умови участі: організатори забезпечують учасникам проживання, харчування, компенсують вартість проїзду при наявності оригіналів квитків в обидві сторони (квитки на потяг мають бути не вище класу купе, сумарна вартість квитки на автобус не повинна перевищувати орієнтовну вартість квитка в купейному вагоні потяга). Якщо дані умови будуть порушені, вартість квитків компенсована не буде. Після оголошення результатів відбору учасники, які будуть запрошені, повинні будуть придбати квитки і протягом 2 діб надіслати електронні версії квитків на адресу організатора.

Для участі у відборі необхідно заповнити анкету (http://goo.gl/H52v73 ) до 17.00 12 травня 2014 року включно. Анкети, надіслані після вказаного часу розглядатись не будуть.

За детальною інформацією звертайтесь: +380957312988, [email protected] (Лучанінова Наталка), +380957619103, [email protected] (Зінченко Дмитро).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.