bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний курс CSR: Соціальна Відповідальність Бізнесу
26.03.2014

Спільнота Соціально Відповідальний Бізнес оголошує набір учасників навчального курсу CSR: Соціальна Відповідальність Бізнесу.

Короткий фаховий курс складатиметься із 12 занять, що послідовно представлятимуть учасникам базові поняття соціальної відповідальності бізнесу, світові стандарти у даній сфері, найкращі практики в Україні та світі. Курс надаватиме інструментарій для підготовки якісної аналітики у сфері СВБ, пояснюватиме стратегічні підходи та моделі управління СВБ в компаніях. Спільно з експертами учасники курсу аналізуватимуть істотні питання для бізнесу, зокрема так як: взаємодія з заінтересованими сторонами та територіями присутності, охорона праці, корупція, захист навколишнього середовища, енергоефективність, корпоративна етика, стратегічна філантропія. Окрему увагу буде присвячено питанням соціально відповідального інвестування та підготовки нефінансової звітності згідно міжнародних стандартів.

Курс складатиметься із теоретичної частини та практикумів, що включатимуть роботу із порталом svb.org.ua, роботу в групах, підготовку власних аналітичних оглядів. Матеріали надаватимуться українською, російською та англійською мовами. Тренерами програми будуть експерти Спільноти СВБ, а також менеджери СВБ українських компаній.

Учасниками курсу можуть статистуденти старших курсів, аспіранти, викладачі (економісти, маркетологи), спеціалісти з корпоративного сектору, що цікавляться тематикою СВБ (PR, HR, IR, GR фахівці), журналісти, проектні менеджери, працівники органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади, менеджери інституцій громадянського суспільства та усі, хто цікавиться тематикою економічного розвитку.

Учасники курсу отримають практичний досвід моніторингу ЗМІ у сфері соціальної відповідальності бізнесу, аналізу нефінансової звітності компаній, підготовки власних аналітичних матеріалів.

За умови успішного освоєння навчальної програми учасники курсу отримають сертифікати та рекомендації. Найкращі аналітичні огляди буде опубліковано на порталі Спільноти Соціально Відповідальний Бізнес. Найкращих учасників навчального курсу може бути запрошено до подальшої роботи у команді Спільноти СВБ.

Участь у програмі безкоштовна. Реєстрація до участі триває до 2 квітня 2014 р. Більше інформації можна довідатися на сторінці програми

Для довідки:

Спільнота СВБ - соціальне підприємство, створене 2008 року, метою якого є сприяти вирішенню екологічних, соціальних та економічних проблем в Україні шляхом підвищення рівня соціальної відповідальності бізнесу. Спільнота СВБ – це аналітичний центр, який генерує фахові матеріали, консультує українські компанії з питань СВБ, допомагає у розробці стратегій та впровадженні операційних програм і проектів.

 

 

Контакти

  • www.svb.org.ua/learning

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.