bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на Східноукраїнську школу міжнародної журналістики у Львові
02.03.2014

Школа журналістики Українського католицького університету за підтримки Британського посольства в Україні оголошує набір на Східноукраїнську Школу міжнародної журналістики «ЄС – Україна: що далі?», яка відбудеться 7-9 березня 2014 року у Львові.  

Концепція Школи

реалізація учасниками власного журналістського проекту в межах задекларованої теми.

Навики і вміння, які отримають учасники Школи

-       навики спілкування з дипломатами, політиками, експертами;

-       навики збору інформації, роботи «в полі», роботи в групах;

-       вміння підготовки матеріалів безпосередньо під час події;

-       вміння аналізувати зібрану інформацію.

Принципи роботи Школи

під час роботи Школи всі її учасники будуть поділені на 6 міні-редакцій. З кожною міні-редакцією буде працювати ментор – журналіст-тренер.

Робочі мови школи – українська, російська.

Умови участі

1. Учасники школи повинні походити з таких областей: Харківська, Донецька, Луганська, Сумська, Запорізька, Дніпропетровська, Херсонська, Одеська, Миколаївська та АР Крим.

2. Відбір учасників Школи проводиться на конкурсній основі. Документи для участі в конкурсі можуть подавати студенти 4-5 курсів гуманітарних та соціально-економічних спеціальностей, а також молоді журналісти віком до 28 років.

3. Для участі в Школі потрібно вислати на електронну адресу ([email protected]):

-       розширене резюме учасника (має містити інформацію про освіту та професійний досвід конкурсанта, володіння мовами, навики роботи з ПК, контактні дані, особисті якості та хобі)

-       тези чи план статті (сценарій відеоматеріалу або радіопрограми).

Важливо визначитися, в якому жанрі і для якого типу медіа (друковані чи інтернет-ЗМІ, радіо, телебачення) ви будете писати свій журналістський матеріал.

3. Перевагу матимуть студенти і молоді журналісти, які мають публікації на тематику міжнародної політики та євроінтеграції (тексти публікацій потрібно відсканувати і долучити до заявки на участь в Школі).

4. Тематика тез/планів майбутніх матеріалів повинна стосуватися аналізу геополітичної ситуації/геополітичного майбутнього України після непідписання у Вільнюсі Договору про асоціацію України з ЄС (політичні, економічні та інші взаємини України з Європейським союзом; політичні, економічні та інші взаємини України з Росією; геополітичні перспективи України загалом).

5. Кожен учасник Школи за час її роботи повинен завершити свій журналістський матеріал і здати його організаторам. Для тих учасників, які готуватимуть аудіо чи відеоматеріали, визначається окремий дедлайн їх завершення.

Кінцевий термін подачі документів для участі в конкурсі – 1 березня 2014 року.

Списки учасників Школи будуть опубліковані на сайті Школи журналістики УКУ () та її сторінці у Facebook 3 березня 2014 року.

Контакти

  • Східноукраїнська школа міжнародної журналістики
  • Куратори конкурсу:
  • Оля Мирович та Павло Худ
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.