bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний молодіжний навчальний візит «Back to the Roots»
24.02.2014

Запрошуємо молодь віком від 20 до 35 років до участі в цікавому навчальному візиті, який проходитиме в Молдові в травні!

Час та місце проведення: 18 – 26 травня 2014; Кишинів та інші міста в Молдові

Останній термін подання заявки: 15 березня 2014 року (включно).

Кількість учасників з України: 3

Ідея проекту: Цей ознайомчий навчальний візит організовується спеціально для творчих людей з України, Норвегії, Португалії, Грузії, Молдови, Румунії, Латвії, Данії та Азербайджану, які дуже цікавляться такою актуальною темою, як збереження традицій та культурної спадщини. Під час проекту учасники відвідають ряд місцевих молодіжних організації та громадських об’єднань, які втілюють ініціативи щодо збереження народних традицій; долучаться до креативних воркшопів та поділяться власними творчими ідеями та надбаннями з іншими учасниками; братимуть участь в дискусіях щодо традицій і культури, а також в іграх на побудову команди та розвиток лідерських навичок. Розклад проекту залишає простір для неформального спілкування, знайомства з іншими культурами та мовами. Організатори планують також познайомити учасників із засадами загальноєвропейської програми «Еразмус +».

Чекаємо на Ваші заявки, якщо Ви:

  • молода людина віком від 20 до 35 років
  • маєте хобі, пов’язане з традиційною культурою (народні пісні і танці, дизайн одягу в народному стилі, традиційна вишивка, гончарство, лозоплетіння, поробки з різних матеріалів, історична реконструкція тощо) або працюєте в сфері захисту культурної спадщини
  • спілкуєтесь англійською мовою (рівень не важливий, важливе ваше прагнення спілкуватись і доносити свої ідеї!)
  • цікавитесь збереженням і пропагуванням культурної спадщини – і хотіли б почути ідеї однодумців з різних країн

Критерії відбору учасників:

  • ретельно заповнена аплікаційна форма та переконлива мотивація до участі
  • креативність та готовність активно брати участь в усіх заходах проекту
  • повага до людей різних національностей та віросповідань, відкритість до діалогу
  • перевага буде надана учасникам, які ще не брали участі в міжнародних проектах

*** Ваше місце проживання (село чи місто), рівень освіти чи матеріальний стан НЕ є критеріями відбору***

Заявки оцінюватимуть: два представники української організації «ChangeLog Foundation» та два представники датської організації «InterCollege». Всі працівники організацій мають значний досвід молодіжної роботи та самі були учасниками подібних зустрічей.  Складовою частиною відбіркового процесу буде коротке інтерв’ю (по телефону чи Скайпу) з потенційними учасниками. Всі кандидати будуть повідомлені про рішення щодо їхньої заявки. Відібраним учасникам надаватиметься необхідна допомога під час підготовки до проекту.

Фінансові умови: проживання в хостелі, 3-разове харчування, матеріали та екскурсії під час проекту будуть оплачені на 100%; витрати на дорогу від вашого села/міста до Кишинева і назад (максимум 100 Євро!) будуть відшкодовані на 70% ТІЛЬКИ за умови пред’явлення ВСІХ оригінальних квитків. Передбачається внесок за участь: 10 Євро. Проект профінансований програмою «Молодь в Дії» (зараз «Еразмус+»)

Відчуваєте, що цей проект для Вас? Будь ласка, надсилайте заповнену АНКЕТУ учасника/учасниці на projects.changelog@gmail.com. Тема листа: Back to the roots. У Вас з’явились запитання? З радістю на них відповімо, просто напишіть нам!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.