bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг тренерів з питань розвитку громадянського суспільства у Криму
21.02.2014

Кримський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації при Раді міністрів АР Крим (далі - Кримський центр), з метою реалізації Постанови ВР АРК «Про Програму сприяння розвитку громадянського суспільства в Автономній Республіці Крим на 2013-2015 роки» від 26 грудня 2012 N1072-6/12, оголошує конкурс на участь в наступних освітніх заходах з питань сприяння розвитку громадянського суспільства автономії, які будуть проводитися в 2014 році, в Криму:

Тренінг тренерів за Програмою сприяння розвитку громадянського суспільства в АР Крим, в березні 2014 року. Тренінг буде проведений в Кримському центрі підвищення кваліфікації (м. Сімферополь).

До участі у тренінгу запрошуються представники інститутів громадянського суспільства Криму , які хочуть бути тренерами Кримського центру на наступних семінарах для представників громадських організацій Криму . Дані семінари проводитимуться Кримським центром в регіонах Криму протягом 2014 року.

Учасники тренінгу зобов’язані:
- Відвідувати всі заняття тренінгу та активно брати участь у виконанні практичних завдань;
- При успішному закінченні тренінгу тренерів брати участь у семінарах для представників громадських організацій Криму протягом 2014 року, в якості тренерів Кримського центру.

Витрати на проїзд до місця проведення семінару і назад , а також на харчування учасники сплачують самостійно. По закінченні семінару учасники отримають сертифікат Кримського центру про підвищення кваліфікації в рамках зазначеного тренінгу.
Для участі в конкурсі необхідно заповнити заявку за посиланням.

Детальніше на сайті центру.

Остання дата заповнення до 10 березня 2014 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.