bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний тренінг у Грузії «Respect differences promote stable Europe»
17.02.2014

Запрошуємо учасників для участі у тренінгу, в якому візьме участь 24 представника із різних країн (Грузія, Україна, Туреччина, Італія, Хорватія, Болгарія, Азербайджан).

Час та місце проведення: з 09.05.2014 по 16.05.2014, м. Кобулеті, Грузія. 

Робоча мова тренінгу: англійська.

Опис проекту: тренінг «Поважай розмаїття, рекламуй стабільну Європу» має на меті дати молодим людям знання та розвинути навички активної громадської позиції й участі у процесі прийняття рішень, тому що активна громадська позиція надасть змогу бути активними у суспільстві у боротьбі проти бідності та маргіналізації через та завдяки волонтерству.

Ідея проекту – презентація волонтерства як можливості для молоді, шляхом обміну думками, досвідом та міжкультурним баченням один з одним, у боротьбі проти бідності та маргіналізації у їхніх країнах. Крім того, відбудеться презентація волонтерства як інструменту, який дасть молоді можливість втілювати свої ідеї в життя. Методологія тренінгу буде інтерактивною і міститиме теоретичні та практичні частини, включно з такими інструментами як:  «Ice-breaking», «role-playing», «team building», «energizers», «brain storming», «discussions», «group work» та «documentary films screening». Відповідно до розкладу тренінгу, учасники матимуть практичні візити у волонтерські організації, де обговорять різні питання з провідними організаціями, які працюють у цій сфері; також матимуть  можливість набути навички у створенні тематичних стендів та постерів, успішних презентацій по проектам, флеш мобів. Мозковий штурм буде частиною усього тренінгу.

Фінансування проекту: організатори тренінгу (грузинська сторона) поверне 70% коштів витрачених на проїзд з рідного міста до м. Кобулеті й з Кобулеті до рідного міста назад. Відшкодування коштів можливе за умови надання учасниками оригінальних документів квитків, квитанцій, посадкових талонів тощо.
Харчування та проживання повністю за рахунок організаторів. Будь ласка, вкажи в у мотиваційному листі свої особливі потреби (дієта, вегетаріанство тощо).

! Зверни увагу на те, що подорож між Тбілісі та Кобулеті буде організована приймаючою організацією, а учасники оплатять всього 30% вартістості цієї поїздки!

Якщо у тебе з’явилось бажання взяти участь у цьому цікавому та незабутньому проекті, надсилай заповнену аплікаційну форму на адресу [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.