bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар-практикум присвячений соціальному захисту дітей та молоді з особливими потребами
12.02.2014

Запрошуємо учасників відкритого простору «Як коаліції та мережі можуть сприяти розвитку громадянського суспільства на сході України?» (який проходив 14-16 січня 2014 року, організатор ДМГО Альянс) та інших зацікавлених осіб з Донецька та Донецької області, на семінар – практикум «Перспективи соціального захисту дітей та молоді з особливими потребами у нових економічних умовах», який проводиться на базі дитячого Донецького реабілітаційного центру «Радуга».

Семінар відбудеться 18 лютого о 10:00 в ДРЦ «Радуга».

Запрошені учасники можуть за бажанням залучити до участі у цьому заході - фахівців з цієї області, які займаються або вивчають цю проблематику в нашому суспільстві, також батьків дітей з особливими потребами та інших зацікавлених осіб.

Програма заходу:

1. Презентація дитячого Донецького реабілітаційного центру «Радуга».

2. Тренінг з теми: «Перспективи соціального захисту дітей та молоді з особливими потребами у нових економічних умовах».

3. Майстер – клас з декупажу виробів народного вжитку.

Для участі необхідно заповнити анкету до 16 лютого 2014 року. 17 лютого учасникам повідомлять про результати відбору. Кількість учасників обмежена.

Захід організовує учасниця Open Space «Як коаліції та мережі можуть сприяти розвитку громадянського суспільства на сході України?»  Наталя Сумінова («Ассоциация защиты экологических прав граждан») за підсумками роботи в ініціативній групі «Наступні кроки».

Захід відбудеться 18.02.2014 р. з 10:00 до 15:00.

Адреса ДРЦ «Радуга»: Донецьк, 83117, вул.Петровського, 117 (проїзд від автостанції «Центр» авт. 76, 42, 42А до зуп. «Вулиця Островського» (ДРЦ «Радуга» знаходиться за ТЦ «Брусничка»).

За додатковою інформацією звертатися за номером :

095 636 82 41 Динара Мавлєєва, 066 154 63 72 Наталя Сумінова.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.