bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер клас форум театрів - «Прийняти і зрозуміти»
05.02.2014

20 осіб з Чернігова зможуть взяти участь в унікальній програмі: чотири дні безкоштовно навчатися мистецтву форум театрів у міжнародних майстрів.

Для тих, хто близький до мистецтва, любить отримувати новий досвід і хоче в цей непростий час знайти баланс усередині себе 14 -16 лютого в Україну приїде сім міжнародних тренерів, які через мистецтво, театр допоможуть людям прийняти і зрозуміти те, що зараз відбувається в суспільстві. Знайти мир і взаєморозуміння всередині себе і допомогти в цьому іншим.

Один з майстрів працюватиме в Чернігові. За допомогою різних театральних практик, вправ, ігор люди стануть «акторами» і навчаться виражати себе, знаходити спільну мову для порозуміння. Тривалість занять 5-6 годин на день. 16 лютого учасники зроблять одну загальну постановку на будь-яку важливу для групи тему і презентують її глядачам.

На відміну від звичайного театру глядачі зможуть міняти акторів і пропонувати свої ситуації розвитку подій. Це і дає форум театру можливість створювати простір спілкування, активного діалогу для пошуку нових рішень.

Ми запрошуємо 20 осіб. Вік, стать, сфера занять і інтересів - будь-які.

Бажаючі можуть зв’язатися з координатором Вікторією Гоголь до 6 лютого.

Партнери заходу: «Апельсин», Театр «23».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.