bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інституалізація сервісів та розвиток ОГС
04.02.2014

БА «Світло надії» за підтримки «Всеукраїнської мережі ЛЖВ» оголошує набір керівників НУО для участі у проекті «Поширення позитивного досвіду», який полягає у поширенні дієвих механізмів інституалізації програм профілактики ВІЛ та догляду і підтримки.

У рамках проекту відбудеться серія тренінгів, на яких будуть представлені адвокаційні механізми інституалізації сервісів та розвитку потенціалу НУО, наприклад: отримання приміщення на пільгових умовах оренди, отримання соціального замовлення від органів місцевої влади, залучення фахівців НУО до діяльності державних установ, протидія поборам в ЛПЗ, аналіз регіональних програм тощо.

У ході реалізації проекту учасники візьмуть на себе ініціативу, яку можна буде реалізувати на базі власної організації за підтримки та супроводу експертів БА «Світло надії». З огляду на те що, реалізація запропонованих напрямків передбачає певного навантаження на фахівців і виконання чітких завдань, планується підтримка ініціативи у вигляді оплати роботи безпосереднього виконавця.

Організатори забезпечують проживання, харчування та оплачують проїзд учасників.

Для участі в тренінгу необхідно надіслати електронного листа (де має бути зазнача назва організації, ПІБ контактної особи, контактні телефони та адреси) на адресу [email protected], з копією на [email protected] до 17:00 12 лютого 2014 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.