bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний обмін в Туреччині «Show Your Culture Through Language»
21.01.2014

Запрошуємо молодь віком до 25 років до участі в інтернаціональному мовно-культурному обміні, що відбудеться в Туреччині в квітні!

Час та місце проведення: 12-19  квітня  2014; Хаккярі (Туреччина).

Останній термін подання заявки: 18 лютого 2014 року (включно).

Кількість учасників з України: 5.

Ідея проекту: Це буде особливий проект як для учасників, так і для приймаючої організації. Обмін проходитиме в місті Хаккярі, де молодь не має багато можливостей подорожувати та відкривати для себе світ, тому кожен учасник обміну стане, без перебільшень, послом культури своєї країни! Проектом передбачається безліч ігор, семінарів та презентацій на тему історії, традицій, культури таких країн, як Угорщина, Польща, Азербайджан, Туреччина, Румунія, Італія. Також будуть проводитись мовні ігри та кожен учасник буде задіяний у викладанні власної мови і у вивченні 6ти інших мов! Вільний час учасники зможуть проводити в компанії місцевої молоді, яка з радістю покаже місто. Проект розрахований на людей, які дійсно поважають інші релігії, адже Хаккярі належить до достатньо консервативного регіону Туреччини. Українські учасники, які вже побували в Хаккярі, отримали дивовижний культурний досвід і нових друзів! 

Чекаємо на Ваші заявки, якщо Ви:

  • молода людина віком від 18 до 25 років, яку цікавить культурне різноманіття (для лідера групи вік 18-30 років)
  • маєте безліч ідей, як креативно та яскраво представити культуру і мову України
  • відкриті до командної роботи з молодими людьми з Польщі, Азербайджану, Туреччини, Угорщини, Румунії, Італії
  • спілкуєтесь англійською мовою (рівень не важливий, важливе ваше прагнення спілкуватись і доносити свої ідеї!)
  • бажаєте відчути турецьку гостинність

Критерії відбору учасників:

  • ретельно заповнена аплікаційна форма та переконлива мотивація до участі
  • розуміння ідеї проекту
  • повага до людей різних національностей та віросповідань, відкритість до діалогу
  • інтерес до публічних виступів, бажання виступити в ролі вчителя та тренера

*** Ваше місце проживання (село чи місто), рівень освіти чи матеріальний стан НЕ є критеріями відбору***

Заявки оцінюватимуть: два представники української організації «ChangeLog Foundation» та два представники Hakkari University. Всі працівники організацій мають значний досвід молодіжної роботи та самі були учасниками подібних тренінгів.  Складовою частиною відбіркового процесу буде коротке інтерв’ю (по телефону чи Скайпу) з потенційними учасниками. Всі кандидати будуть повідомлені про рішення щодо їхньої заявки. Відібраним учасникам надаватиметься необхідна допомога під час підготовки до проекту.

Фінансові умови: проживання в готелі, 3-разове харчування, матеріали та екскурсії під час проекту будуть оплачені на 100%; витрати на дорогу від вашого села/міста до Хаккярі і назад будуть відшкодовані на 70% ТІЛЬКИ за умови пред’явлення ВСІХ оригінальних квитків. Проектом передбачений невеликий внесок: 9 Євро. Проект профінансований програмою «Молодь в Дії» (зараз «Еразмус+»)

Відчуваєте, що цей проект для Вас? Будь ласка, надсилайте заповнену АНКЕТУ учасника/учасниці на projects.changelog@gmail.com. Тема листа: Show Your Culture. У Вас з’явились запитання? З радістю на них відповімо, просто напишіть нам!

Good luck!

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.