bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальні медіа допоможуть громадським активістам залучитися підтримкою суспільства
11.12.2013

24 грудня ДМГО «Альянс» проводить тренінг «Соціальні медіа для організації громадської підтримки» у рамках проекту «Нові правила, нові інструменти – зміцнення громадських рад та коаліцій для поліпшення взаємодії з місцевими органами влади».

Для участі у тренінгу запрошуються представники громадських рад, коаліцій та інших неформальних об’єднань громадян Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Луганської  та Запорізької областей.

Під час навчання учасники дізнаються про засоби та інструменти соціальних медіа, як ефективно користуватися соціальними мережами та як за їх допомогою залучати громадськість.

Усім учасникам тренінгу забезпечуються харчуванням під час тренінгу. Учасникам з інших міст покриваються витрати на проїзд.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету та надіслати її на e-mail: [email protected] до 16:00 20 грудня. 21 грудня учасники дізнаються про результати відбору.

Нагадаємо що проектом «Нові правила, нові інструменти – зміцнення громадських рад та коаліцій для поліпшення взаємодії з місцевими органами влади» передбачена серія тренінгів за наступними темами: створення діючих мереж (коаліцій) і громадських рад  та підтримка їх ефективної діяльності, використання моніторингових стратегій для досягнення змін у суспільстві і отримання результатів, проведення адвокасі компаній, розбудова громадської підтримки

Метою проекту є здійснення заходів спрямованих на підвищення експертного потенціалу громадських організацій та їх неформальних об’єднань – коаліцій, мереж, громадських рад, та ін..

Проект проводиться за рахунок коштів фонду NED (The NationalEndowment for Democracy).

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.