bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний тренінг «Collaborative consumption, the new tool for youth work»
25.11.2013

Розшукуємо 4x учасників (2 дівчат та 2 хлопців) для участі в міжнародному молодіжному тренінгу "Collaborative consumption, the new tool for youth work", який відбудеться з 8 по 14 січня 2014 року в місті Бакуріані, Грузія.

Міжнародний тренінгНаселення Землі збільшується шаленими темпами, і дуже скоро ресурси можуть закінчитися. Чи можемо ми зважено підійти до концепції спільного споживання? Як саме сучасна молодь ставиться до проблем економії та заощадження? Чи можемо ми знайти такий шлях співробітництва, за якого всі будуть у достатку? Як ставитесь до цієї проблеми ви, а як – ваші однолітки?

Вимоги для кандидатів:

-          18-30 років;

-          Володіння англійською мовою на розмовному рівні;

-          Наявність закордонного паспорту;

-          Зацікавленість темою ощадливого використання ресурсів;

-          Готовність приймати участь в підготовці до тренінгу та популяризації результатів проекту.

27 молодих людей з Грузії, Італії, Іспанії, Чехії, Франції, України, Вірменії та Азербайджану зберуться в грузинському місті Бакуріані, щоб обговорити проблему економії ресурсів та можливостей спільного їх використання. Ви вважаєте, що сучасна молодь здатна лише збільшувати споживання? Чи думаєте, що молодій людині взагалі не потрібно багато речей? Чи можемо ми домовитись і всі разом діяти в рамках концепції сталого розвитку? Поїхали з нами до Бакуріані – там поговоримо! J

Найбільш мотивовані і активні учасники тренінг курсу матимуть можливість стати лідерами 2ї частини проекту – молодіжного обміну «The power of sharing». Після тренінг курсу учасники отримають завдання випробувати різні види спільного споживання в реальному житті. Найбільш активні зможуть розповісти про свій досвід на молодіжному обміні.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Одібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 15 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Чекаємо ваших анкет до 14 грудня на електронну скриньку [email protected] з темою листа YE_Jan_08. Заповнені аплікаційні форми мають мати ім’я такого типу YE_Jan_08_name_surname (наприклад, YE_Dec_08_vasya_pupkin).

***

Молодіжний тренінг “Collaborative consumption, the new tool for youth work”, ініційований грузинською організацією «International Centre of Peace and Integration (ICPI» в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» та організаціями з Італії, Іспанії, Чехії, Франції, Вірменії та Азербайджану відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

 

Контакти

  • [email protected]
  • 0982396518 або 0501449467
  • Альона Глазкова
  • КІПЦ Європейський клуб

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.