bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа нових медіа та інтернет-журналістики в Донецьку «Громадянська еволюція»
18.11.2013

Портал неполітичних новин NGO.DONETSK.UA оголошує набір до школи нових медіа та інтернет-журналістики «Громадянська еволюція».

Програмою школи передбачено проведення серії одноденних чи дводенних тренінгів з теоретичними і практичними блоками, а також домашнім завданням. Навчання відбуватиметься впродовж грудня 2013 року та січня 2014 року по суботах та/або неділях.

У процесі навчання учасники школи опанують:

- основи зйомки та монтажу відео (технічні можливості зйомок; робота зі світлом та звуком; налаштування апаратури; програми для монтування відео; принципи монтування відео; відеохостинги; поширення відео в інтернеті; вірусне відео)

- засади інтернет-журналістики (відео на телебаченні та в інтернеті; робота в кадрі; пошукова оптимізація; пошук інформаційних приводів та експертів;  написання текстів для мережі; робота з фото та аудіо; просування контенту в соціальних мережах; онлайн-інструменти в роботі редакції)

- принципи громадської журналістики (юридична безпека журналіста; співпраця з громадськими організаціями; особливості роботи власного кореспондента; блогерство).

Учасником школи може стати людина, яка планує працювати в сфері журналістики в інтернеті чи на телебаченні (студенти й випускники журналістських та не журналістських спеціальностей, люди, які лише починають працювати в медіа-структурах регіону тощо). Для участі необхідно заповнити аплікаційну форму http://bit.ly/new-media-school-dn до 8 грудня.  Навчання в школі безкоштовне. Відбір до навчальної групи проводитиметься на конкурсній основі за результатами анкет. Список відібраних учасників буде опублікований не пізніше 11 грудня.

Усі учасники школи зможуть взяти участь у другому міському баркемпі з нових медіа Donetsk Social Media Camp (http://campdn.blogspot.com), який відбудеться 21 грудня. Також вони будуть запрошені до участі у конкурсі фото та відеоробіт «Громадянська еволюція. Невідомий Донбас».

По завершенню навчання у школі 12 найактивніших учасників матимуть можливість впродовж кількох місяців стажуватись на порталі NGO.DONETSK.UA.

 

Контактна особа: Валерія Дубова +38 066 917 19 46

Контакти

  • Контактна особа: Валерія Дубова +38 066 917 19 46

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.