bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь у освітніх заходах з питань громадянського суспільства у Криму
31.10.2013

Кримський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій при Раді міністрів Автономної Республіки Крим (далі – Кримський центр), з метою реалізації Постанови ВР АРК «Про Програму сприяння розвитку громадянського суспільства в Автономній Республіці Крим на 2013-2015 роки» від 26 грудня 2012 року № 1072-6/12, оголошує конкурс на участь у наступних освітніх заходах з питань розвитку громадянського суспільства автономії, які відбудуться у листопаді 2013 року, в Криму:

1. Тренінг «Актуальні питання розвитку громадянського суспільства в Автономній Республіці Крим» 14-15 листопада 2013 року в санаторії «Золотой Колос» (м. Алушта, вул. Червоноармійська, 9). Тренінг буде проведено спільно із Ресурсним центром ГУРТ. До участі у тренінгу запрошуються усі зацікавлені представники організацій громадянського суспільства Криму. Під час тренінгу учасники спільно працюватимуть над вирішенням запитання «Які найефективніші шляхи впровадження стратегії розвитку громадянського суспільства у Криму?».

Учасники тренінгу беруть на себе наступні зобов’язання:

 - відвідувати всі заняття тренінгу;

 - брати активну участь у виконанні практичних завдань;

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників тренінгу. Витрати на проїзд до місця його проведення й у зворотному напрямку учасники оплачують самостійно. Після закінчення тренінгу учасники отримають сертифікат про підвищення кваліфікації Кримського центру.

Кінцева дата реєстрації до участі у тренінгу – 5 листопада 2013 року.

2. Круглий стіл та науково-практична конференція «Сучасний стан та перспективи розвитку громадянського суспільства в АР Крим» - 22 листопада 2013 року, м. Сімферополь (місце проведення заходу уточнюється). До участі запрошуються усі зацікавлені представники організацій громадянського суспільства Криму.

3. Web-конференція спільно з Київським міським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації «Сучасний стан та перспективи розвитку громадянського суспільства в Україні» в Кримському центрі (м. Сімферополь, вул. Київська, 81) – 12 листопада 2013 року. До участі   запрошуються усі зацікавлені представники організацій громадянського суспільства Криму.

4. Web-конференція спільно з Луганським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації за участі фахівців з м. Брянськ (Російська Федерація) і Швейцарії  «Сучасний стан та перспективи розвитку громадянського суспільства» у Кримському центрі (м. Сімферополь, вул. Київська, 81) – 13 листопада 2013 року. До участі запрошуються усі зацікавлені представники організацій громадянського суспільства Криму.

Кількість учасників всіх заходів обмежена. Для участі у конкурсінеобхідно заповнити електронну форму за посиланням. Остання дата заповнення форми - 5 листопада 2013 року.

Заявки, отримані пізніше зазначеного терміну, розглянуті не будуть. Формування груп учасників відбуватиметься за результатами конкурсного відбору. Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати протягом 5 днів після кінцевої дати реєстрації. Відібрані учасники отримають запрошення та додаткову інформацію щодо заходу, в якому вони прийматимуть участь.

 

Контакти

  • Уріє Мустафаєва
  • заступник начальника відділу Кримського центру
  • кандидат наук з державного управління; Роман Савонюк
  • методист Кримського центру
  • тел. (0652) 27-20-59
  • e-mail - [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.