bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний тренінг курс «Youth in Action - Intercultural Learning at its best»
23.10.2013

Розшукуємо 3x учасників для участі в міжнародному тренінг-курсі "YouthinAction - InterculturalLearningatitsbest ", який відбудеться з 7 по 15 грудня 2013 року в місті Гянджа, Азербайджан.

 Всі ми живемо в різних країнах, маємо різні культури та погляди. Чи можемо ми продуктивно спілкуватись та навчатись разом? Як дивитесь на власне майбутнє ви, а як – ваші однолітки?

Вимоги для кандидатів:

  • Вік 18+;
  • Володіння англійською мовою на розмовному рівні;
  • Учасник має бути волонтером або постійним членом/активістом громадської організації, походження з мультикультурної або мультиетнічної спільноти буде додатковим бонусом;
  • Готовність приймати участь в підготовці до тренінгу та популяризації результатів проекту.

27 молодих людей з Азербайджану, Іспанії, Естонії, Грузії, Польщі, Румунії, Туреччини, Італії, Голандії та України зберуться в азербайджанському місті Гянджа, щоб розвинути свої навички міжкультурного спілкування, спробувати зрозуміти один одного, подискутувати, поділитися досвідом й точками зору. Вірите, що, незважаючи на географічну віддаленість люди можуть мати споріднені погляди? Не вірите? Поїхали з нами до Гянджі – там поговоримо! 

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Відібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 15 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Чекаємо ваших анкет (скачати можна нижче) до 27 жовтня на електронну скриньку [email protected] з темою листа ТС_Dec_07. Заповнені аплікаційні форми мають мати ім’я такого типу ТС_Dec_07_name_surname (наприклад, ТС_Dec_07_vasya_pupkin).

Запитання надсилайте на вказаний мейл, або дзвоніть після 25-го жовтня.

***

Міжнародний тренінг курс “YouthinAction - InterculturalLearningatitsbest“, ініційований азербайджанською організацією «Bridge to the Future» в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб», Vicolocorto (Італія), Stichting Diversiteitsland (Нідерланди), Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (Румунія), European Foundation for Education and Development (Польща), NGO Club YEU Estonia (Естонія), Youth Association Oportunidad Europa (Іспанія), Siirt Genclik Sosyal Dernegi (Туреччина), SANOKALAKO INICIATIVA-Civic Initiative (Грузія), НГО «Іскра»(Україна) відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.