bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний семінар «Школа творців майбутнього»
16.10.2013

ЩО? ДЕ? КОЛИ?

 Молодіжна мережа «Творці майбутнього» проводить навчальний семінар для політично активної молоді. «Школа творців майбутнього 2013» буде проводитися у формі 2-х сесій:

 Перша сесія - «Механізми демократії та участь у політичних процесах» - пройде 15-17 листопада у м. Черкаси. В її роботі в якості експерта візьме участь голова ВГО Комітету виборців України Олександр Черненко.

 Друга сесія – «ЗМІ та «нові медіа» як інструменти активізації громадян» - пройде 22-24 листопада у м.Черкаси. В її роботі в якості експерта візьме участь засновник бюро журналістських розслідувань «Свідомо», керівник громадянської ініціативи «Воля» Єгор Соболєв.

 ДЛЯ ЧОГО?

 Це шанс для активної молоді навчитися впливати на місцеву політику в своїй громаді, долучитися до творення змін у своїй державі.

 Учасники семінарів зможуть отримати нові знання в області політики, адвокації, активізації, моніторингів, роботи зі ЗМІ. Також на учасників чекають цікаве неформальне спілкування з однодумцями та можливість написання проектів та отримання фінансування на проведення моніторингу молодіжної політики своєї області.

 ЯК СТАТИ УЧАСНИКОМ?

 Учасниками семінарів можуть стати лише зареєстровані члени мережі «Творці майбутнього», (тобто ті, хто заповнив анкету https://docs.google.com/forms/d/1C_M29jNSvzAHDJCH2yhv7Ca4rgWc0RsF3BxUbu4n-5g/viewform).

 Учасники семінарів відбираються на конкурсній основі згідно із заповненими заявками на участь https://docs.google.com/forms/d/1RPIX5dBBpRzl64STRy_OBnuvFAt844zeDo3sSWxUa_w/viewform.

 Заявки слід заповнити до 24:00 31 жовтня 2013 року. Про рішення організаторів щодо вашої участі буде повідомлено до 4 листопада. Організатори забезпечують проживання та харчування, а також усі навчальні матеріали. Дорожні витрати покриваються самими учасниками. Присутність на всіх днях навчальних сесій обов’язкова!

 Детальніше про мережу «Творці майбутнього» можна прочитати тут http://mck.org.ua/cvu_uk/merega_tvorz/novyny_mereg/trew_3938.html

 Навчальний семінар «Школа творців майбутнього» організовується КМГО «Молода Черкащина» в рамках проекту «Просування молодіжного активізму в Центральній Україні» за підтримки National Endowment for Democracy.

 

Контакти

  • http://mck.org.ua/cvu_uk/news/20131016/999_6909.html

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.