bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Покваптеся долучитися на тренінг з Адвокасі
11.10.2013

16-17 жовтня ДМГО «Альянс» проводить тренінг з «Адвокасі» у рамках проекту «Нові правила, нові інструменти - зміцнення громадських рад та коаліцій для поліпшення взаємодії з місцевими органами влади».  

Метою проекту є здійснення заходів спрямованих на підвищення експертного потенціалу громадських організацій та їх неформальних об’єднань – коаліцій, мереж, громадських рад, та ін..

До участі запрошуються представники цих структур з Донецької, Луганської, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей.

Під час тренінгу учасники дізнаються про наступне:

  • коли розпочинати фазу адвокасі;
  • планування адвокасі-кампанії;
  • розвиток та реалізація планів;
  • моніторинг та оцінка результатів;
  • інструменти та ресурси для реалізації.

Тренінг відбудеться 16-17 жовтня у м. Донецьк. Початок 16 жовтня о 10:00 закінчення 17 жовтня о 17:30. Про місце проведення учасників повідомлять додатково.

Учасникам з інших міст покриваються витрати на проїзд та проживання. Також організатори забезпечують учасників обідами та кава-паузами під час проведення тренінгу.

Для того, щоб взяти участь у тренінгу необхідно заповнити анкету https://www.dropbox.com/s/b1paq84b5ktsx3l/Anketa_3.docx та надіслати її на e-mail: [email protected]  з приміткою «Нові правила. Тренінг 3» до 18:00 13 жовтня. 14 жовтня учасників повідомлять про результати відбору.

У разі виникнення питань просимо звертатися за телефоном: +38 (066) 431 55 25 або на e-mail: [email protected] до координатору проекту Ірини Лаврик.

Проект проводиться за рахунок коштів фонду NED (TheNationalEndowmentforDemocracy ).

 

Нагадаємо що проектом «Нові правила, нові інструменти - зміцнення громадських рад та коаліцій для поліпшення взаємодії з місцевими органами влади» передбачена серія тренінгів за наступними темами: створення діючих мереж (коаліцій) і громадських рад  та підтримка їх ефективної діяльності, використання моніторингових стратегій для досягнення змін у суспільстві і отримання результатів, проведення адвокасі компаній, розбудова громадської підтримки.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.