bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа молодого лідера” у Кременчуці
11.10.2013

Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій та Молодіжний Парламент Кременчука в партнерстві з управлінням у справах сім’ї, дітей та молоді, Кременчуцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вп’яте в Кременчуці проводять „Школу молодого лідера” і запрошують молодих людей – активістів органів студентського самоврядування взяти у ній участь.

Ми шукаємо молодих, активних, енергійних.

Ми допоможемо тобі відкрити в собі здібності яскравого харизматичного лідера.

Основна мета Школи лідерів – це потреба у підготовці яскравих, харизматичних лідерів, які створюватимуть нові теорії розвитку міста у всіх сферах діяльності: політика, громадська діяльність, економіка, медицина, освіта та ін. 

Школа лідерів ставить собі за мету впливати на формування характерів, світогляду, самостійності молодих людей. Вона сприяє розвитку особи, формуванню навиків цивілізованого спілкування, лідерства і партнерства, а також активного і відповідального підходу до життя. Результатом участі в програмі повинне стати збільшення шансів кожного стати лідером у вибраній ним сфері діяльності і життя. 

Під час проведення «Школи» учасники здобувають ораторські здібності, вчаться дискутувати та знаходити виходи з конфліктних ситуацій, переймають досвід досягнення успіху. 

Вік учасників: від 16 до 35 років, студенти навчальних закладів.

УВАГА!!!!! Анкету потрібно надіслати до 12 жовтня 2013р. на електронну адресу [email protected], або занести в офіс Молодіжного Парламенту Кременчука за адресою: вул. Шевченка, 19/3. Результати про участь у Школі будуть повідомлені письмово тим хто пройшов відбір. Участь у всіх заходах проекту обов’язкова.

 Анкету можна отримати на сайті http://kremenchugtoday.com.ua/news.php?id=30626&year=2013&today=04&month=10

Контактна особа:

Коваль Ольга, 050 308 02 21

Шевченко Микола, 097 653 45 45

Контакти

  • Коваль Ольга 050 308 02 21
  • Шевченко Микола 097 653 45 45

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.