bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар 3С: «Свідомий Вибір: Толерантність. Свобода. Любов»
08.10.2013

Толерантність – чеснота людей, позбавлених переконань? Синонім байдужості? Чи єдність у різноманітті і запорука формування культури миру? Кому вигідна толерантність? Де закінчується її межа? І навіщо вправлятися у терпимості?

Приходь і спробуй відповісти на ці запитання!

Спілкуйся у колі цікавих та активних людей… і роби свій СВІДОМИЙ ВИБІР!

Семінар 3С [три ес] «Свідомий Вибір: Толерантність. Свобода. Любов»

1-3 листопада та 22-24 листопада

Виїзд за межі Києва

Реєстрація! 

Відкритий діалог на основі знакових художніх та філософських текстів, нові знайомства, проекти і безмір творчої наснаги!

16 листопада Міжнародний день Толерантності. Саме у цей день, 1995 року держави-члени ЮНЕСКО ухвалили Декларацію принципів терпимості і Програму дій з впровадження заходів вшанування дати. А через рік – у 1996-му, до ініціативи відзначати Міжнародний день Терпимості приєдналася й Генеральна Асамблея ООН (резолюція 51/95 від 12 грудня). Міжнародна спільнота переконана: Толерантність – запорука гармонійного суспільства. Тим не менш, практикувати її непросто. Під час семінару ми заглянемо углиб природи людини і поговоримо про наші відмінності, наслідки наших дій та простір нашої свободи. Чи є місце толерантності у природі людини? Дізнайся на семінарі 3С!

*Дискусія передбачає попереднє ознайомлення з уривками художніх та філософських текстів (збірник надсилається електронною поштою кожному учаснику індивідуально).

Реєструйся на семінар, заповнивши АНКЕТУ до 18 жовтня та до 8 листопада.

Відбір учасників на конкурсній основі.

Участь у семінарі безкоштовна. Організатори покривають витрати на проживання та  харчування учасників.

Суспільство починається з кожного з нас. Прямуймо до успіху разом!

Нас підтримують:

Спільнота Аспен-Україна 

Фонд Олени Пінчук  АнтиСНІД 

З додатковими запитаннями звертайтеся на сайт  або за адресою: [email protected]

У тексті цитовано:

1. Гілберт Кіт Честертон

2. Уільям Сомерсет Моем

3. Декларація терпимості (прийнята резолюцією 5.61 Генеральної конференції ЮНЕСКО від 16 листопада 1995).

3С-семінари відбуватимуться за безпосередньої участі та підтримки випускників семінарів «Відповідальне лідерство» ініціативи Аспен-Україна, учасниками яких з 2006 року стали вже понад 160 лідерів з понад 25 міст України – успішних бізнесменів і громадських діячів, відомих журналістів, політиків і державних службовців, визнаних митців, сучасних топ-менеджерів.

Головна мета 3С-семінарів – допомогти молодим людям краще зрозуміти будову сучасного світу і ціннісно-орієнтований тип лідерства, осмислити власні життєві принципи та цілі крізь призму цінностей, що лежать у їх основі, розвинути навички ведення конструктивної дискусії і розуміння співрозмовника, сприяти формуванню активної життєвої позиції молодої людини щодо життя суспільства, своєї країни і світу в цілому.

Якщо Вам від 20 до 30 років і Ви бажаєте досягти значних успіхів в своєму житті, якщо Ви прагнете пізнавати світ і постійно розширювати власні горизонти мислення, якщо Ви зацікавлені у нових контактах і можливостях для самовдосконалення і самореалізації – долучайтеся до свідомого спілкування у 3С.

Відбір учасників семінарів здійснюється на конкурсній основі компетентним журі, яке складається з випускників, модераторів і організаторів семінарів «Відповідальне лідерство» програми Аспен-Україна.”

Сайт 3С [три ес]

Facebook

vk

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.