bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги для журналістів та редакторів місцевих друкованих видань «Євроінтеграція стає ближче»
28.09.2013

Донецький міський молодіжний центр мистецтв «ЕкоАрт» за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» запрошує журналістів, позаштатних кореспондентів, редакторів місцевих друкованих видань з Харківської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Луганської областей взяти участь у двох тренінгах «Євроінтеграція стає ближче».

Перший тренінг відбудеться 2-3 листопада 2013 року, другий ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­– 30 листопада – 1 грудня 2013 року в м. Донецьку.

Мета тренінгів – отримання практичних і теоретичних навичок нестандартного висвітлення теми європейської інтеграції. За підсумками тренінгів та практичних завдань буде укладено електронний посібник для журналістів.

Завдання тренінгів:

  • Покращити навички журналістів у сфері аналізу та обробки інформації для отримання повноцінної картини для аудиторії мас-медіа;
  • Ознайомити журналістів з внутрішніми аспектами і стандартами життя, прийнятими в Європейському Союзі, на конкретних прикладах у різних сферах;
  • Відпрацювати інструментарій подачі інформації на тему євроінтеграції в різних сферах життя України (економіка, соціальна сфера, культура, екологія і т.д.) і познайомити журналістів з кращими практиками написання матеріалів про життя ЄС;
  • Розглянути актуальні питання співробітництва України та ЄС.

Останній термін подачі заявок: 18 жовтня 2013 року.

Кількість учасників: 25 (5 учасників від кожної області).

Вимоги до потенційних учасників:

- журналісти, позаштатні кореспонденти, редактори місцевих друкованих видань Донецької, Запорізької, Харківської, Луганської, Дніпропетровської областей (перевага віддається кандидатам з малих міст та сіл);

- обов’язкова участь в обох тренінгах;

- готовність активно працювати під час тренінгів і застосовувати отримані знання на практиці, а також регулярно писати статті і замітки на тему євроінтеграції під час і після тренінгів.

Подання заявки

Для участі у відборі необхідно заповнити заявку українською або російською мовою (в додатку або на сайті Центру «ЕкоАрт») і відправити її разом з листом підтримки, в якому видання висловлює згоду публікувати матеріали на тему євроінтеграції та згоду на присутність журналіста на двох тренінгах, електронною поштою ([email protected]) або передати в офіс проекту (83114, м. Донецьк, вул. Щорса, 108, офіс 14, Центр мистецтв «ЕкоАрт») не пізніше 18 жовтня 2013 року. Заявки без листів підтримки розглядатися не будуть.

Якщо ви не отримали підтвердження про отримання нами Вашої заявки в той же або на наступний день, будь ласка, передзвоніть нам за тел.: (062) 349-14-56 або 095-50-31-265 (Ганна Кузіна). У темі повідомлення, будь ласка, вкажіть «Заявка на тренінг», своє прізвище і область, наприклад: Заявка на тренінг, Іванов, Донецька. Назва файлу також має складатися з області та Вашого прізвища (наприклад: Донецька_Іванов).

Тільки відібрані кандидати будуть повідомлені по телефону про результати розгляду заявок не пізніше 25 жовтня 2013 року.

Витрати: Організатори забезпечують проживання, харчування, роздаткові матеріали та покривають витрати на проїзд в один бік за наявності оригіналів квитків на автобус чи потяг (плацкарт чи купе).

За додатковою інформацією звертатися до Центру мистецтв «ЕкоАрт» за e-mail: [email protected] або за моб. тел.: 095-50-31-265 (Ганна Кузіна)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.