bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерактивний тренінг «Права людини, сексуальна орієнтація, гендерна ідентичність»
17.09.2013

Громадська організація «Інсайт» (ГО «ІНСАЙТ») в рамках проектів «Зміцнення організаційного потенціалу Коаліції з протидії дискримінації в Україні шляхом проведення інноваційних навчально-просвітницьких заходів» за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та «Адвокація прав та інтересів ЛГБТ спільноти задля покращення включення у суспільний дискурс та збільшення видимості у суспільстві» за підтримки фонду MATRA, королівства Нідерланди пропонує всім зацікавленим сторонам надіслати свої заявки для участі у 2-денному  інтерактивному тренінгу «Права людини, сексуальна орієнтація та гендерна ідентичність», проведення якого планується 28-29 вересня 2013 року у м. Києві.

До подачі заявок запрошуються, насамперед, представниці та представники громадських організацій та ініціативних груп, що не є ЛГБТ організаціями та активістками/ми.

Ми гарантуємо дотримання принципів рівності та недискримінації, як при відборі, так і при проведенні тренінгу.

Будь-ласка, уважно ознайомтесь із заявкою та заповніть усі поля (у окремому файлі).

Термін подання заявок подовжено до 12:00 год. 19 вересня 2013 року 

Заявки надсилайте електроною поштою на адресу: [email protected] (Олена Затірка) Всі питання щодо логістики заходу також звертайтеся за цією адресою.

По всім іншим питанням звертайтеся в письмовій формі за електронною адресою:[email protected]або за телефоном 0504107561. Контактна особа: Шевченко Олена.

 Аплікаційну форму (анкету) та програму заходу Ви можете знайти у прикріплених до цього повідомлення файлах.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.