bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний візит для представників агенцій місцевого/регіонального розвитку до Польщі та Словаччини
14.09.2013

Навчальний візит для представників агенцій місцевого/регіонального розвитку до Польщі та Словаччини  до Польщі та Словацької Республіки у рамках проекту:

«Мережа місцевого розвитку Карпатського Єврорегіону – можливості для України»

 Країни та дати

  • Підкарпатське воєводство, Польща: 26 – 28 листопада 2013 року
  • Прешівський край, Словаччина: 28 - 29 листопада 2013 року

Учасники  із Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей України

Проект «Мережа місцевого розвитку Карпатського Єврорегіону – можливості для України» реалізується Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» у партнерстві з організаціями Вишеградських держав: Асоціацією «Єврорегіон Карпатський Польща» (Польща), Агенцією регіонального розвитку Свідніку (Словацька Республіка) та Агенцією регіонального розвитку (Чеська Республіка) за фінансової підтримки Міжнародного Вишеградського Фонду.

Проект має на меті створення передумов для системного місцевого розвитку в українській частині Карпатського Єврорегіону шляхом зміцнення ролі агенцій місцевого розвитку та використання досвіду Вишеградських прикордонних регіонів.

Програма

Зустрічі з представниками агенцій регіонального /місцевого розвитку, асоціацій, неурядових організацій та єврорегіонів для отримання знань про агенції регіонального/місцевого розвитку та неурядові організації, що займаються питаннями регіонального/місцевого розвитку Вишеградських держав – Польщі і Словаччини.

Теми

  • стандарти та напрямки діяльності агенцій регіонального/місцевого розвитку;
  • послуги агенцій регіонального/місцевого розвитку;
  • стратегічне планування діяльності агенцій регіонального/місцевого розвитку;
  • джерела фінансування агенцій регіонального/місцевого розвитку;
  • участь у партнерських мережах агенцій регіонального/місцевого розвитку;
  • кращі практики діяльності агенцій регіонального/місцевого розвитку.

Профіль бажаних учасників

Мотивовані представники агенцій регіонального/місцевого розвитку та неурядових організацій, що займаються питаннями регіонального/місцевого розвитку із  Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей України, зацікавлені в підвищенні стандартів діяльності організацій, які вони представляють.  Учасник повинен мати щонайменше один рік досвіду діяльності з питань місцевого/регіонального розвитку. Відібрані учасники повинні будуть розробити конкретні рекомендації для організацій, які вони представляють, за результатами ознайомчих візитів.

 Витрати

Організатор покриває видатки на проїзд зі Львова до місць візитів, проживання, харчування.

Форма заяви та дедлайн

Надішліть супровідний лист українською мовою з поясненням, чому Ви хочете взяти участь в навчальному візиті (максимум одна сторінка), рекомендаційний лист від організації, яку Ви представляєте, та розширене резюме на електронну адресу [email protected] з позначкою «Заявка на участь у навчальному візиті»  до 10 жовтня 2013 року. Учасників відбере журі з представників Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна». Відбір буде здійснюватись на основі відповідності критеріям участі, а також якості резюме та супровідних листів.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.