bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

12 вересня – тренінг «Як донести європейські цінності до людини в глибинці?»
06.09.2013

12 вересня Всеукраїнська громадська організація «Демократична дія» спільно з Національною спілкою журналістів України за сприяння Посольства Литовської Республіки в Україні проводять в прес-центрі НСЖУ  (м.Київ, вул.Хрещатик, 27-а, 2-й поверх) тренінг «Євроінтеграція України та засоби масової інформації».

Для участі у ньому запрошуються журналісти районних медіа. Напередодні Саміту ЄС у Вільнюсі журналісти зможуть отримати інформацію та найактуальніші коментарі «з перших вуст», зокрема, від Надзвичайного та Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні Пятраса Вайтекунаса (як відомо, Литва сьогодні головує в ЄС).

Добір учасників із регіонів буде здійснюватись громадськими організаціями та державними установами, задіяними в організації заходу.

Участь у тренінгу  безкоштовна, представникам ЗМІ відшкодовуються витрати на проїзд, забезпечується харчування, видаються інформаційні матеріали.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити та надіслати  анкету на одну з адрес: [email protected] або [email protected]  – до 9 вересня 2013 року.

Група учасників тренінгу формується на конкурсних засадах.

Організатори повідомлять запрошених учасників про участь та всі деталі щодо проведення тренінгу.

Дата  проведення тренінгу: 12 вересня 2013 року, Київ.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.