bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг у Києві з питань комунікації щодо культурної спадщини за фінансування ЄС
03.09.2013

З 2011 року по 2014 рік в рамках Програми Східного Партнерства «Культура» за фінансування Європейського Союзу реалізується Проект «Сталий розвиток місцевих громад через актуалізацію культурної спадщини». 

Партнери Проекту – Благодійний Фонд «Інтелектуальна перспектива», Державний науковий центр захисту культурної спадщини від техногенних катастроф Державного агентства з управління зоною відчуження, Український центр культурних досліджень при Міністерстві культури України та білоруська громадська організація «Фонд ім. Льва Сапєги».  

 В рамках Проекту у серпні-вересні 2013 року заплановано проведення тренінг-семінарів для представників культурної сфери Полісся, мета яких – надати знання та навички із планування та проведення комунікаційних кампаній щодо актуалізації культурної спадщини.

В Києві тренінг-семінар відбудеться 12 вересня. Запрошуємо представників відділів культури та освіти обласної та районних Державних адміністрацій, представників музеїв, бібліотек та інших культурних осередків у регіоні, представників громадських організацій та ЗМІ.

Просимо надати інформацію про учасників (ПІБ та посаду) до 16:00 9 вересня. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.