bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовна HR-школа в КНУ імені Тараса Шевченка
03.09.2013

Ти мрієш стати HR-менеджером? Дізнайся таємниці роботи з персоналом від провідних HR менеджерів найкращих компаній України на «IIIHR школі» в КНУ імені Тараса Шевченка.

Школа проходитиме з 10 по 26 вересня 2013 року в Головному навчальному корпусі КНУ, за адресою: вул. Володимирська, 60, каб.204.

Під час навчання всі учасники проекту отримають змогу з перших вуст почути про всі важливі аспекти роботи HR спеціаліста, пройдуть навчальні тренінги з підбору та оцінки персоналу та, зрештою, отримають можливість пройти стажування чи влаштуватись на роботу в одну із компаній учасників проекту. Список навчальних тем та розклад семінарів можна знайти на сайті організаторів школи. Для участі у програмі необхідно попередньо зареєструватись.

Компанії учасники проекту: ТОВ “Баядера Логістик”, Номінал Інжиніринг, WORLD STAFF, Люксофт, Сервус Системз Інтегрейшн, EPAM Systems, GlobalLogic,  STUD-CENTR, Укртехинвестгаз, Скарбниця, Универсальная Коллекторская Группа, 3M, МЕТРО Кеш енд Керрі Україна, Jansen, Materialise, CredEx, Ubisoft, SMMGroup, EY, Business People

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.