bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний* семінар-тренінг “Розробка PR-стратегії організації”
29.08.2013

Донецький благодійний фонд "Доброта" оголошує набір учасників дводенного благодійного* семінару-тренінгу "Розробка PR-стратегії організації".

Мета
семінару-тренінгу - познайомити учасників з підходами, технологіями та інструментами PR-діяльності для досягнення сталого розвитку недержавних/неприбуткових організацій (НДО/ НПО).

Семінар-тренінг розрахований на представників НДО/НПО керівної ланки і тих, в чиї обов’язки входять питання здійснення зв’язків з громадськістю в організації.

Програма заходу додається.

Семінар-тренінг відбудеться 4-5 вересня 2013 р. в Києві за адресою: вул. Чорновола, 28/1 (Національна дитяча спеціалізована лікарня «Охматдит», корпус «Керівництво лікарні»), 1 поверх.

Тренер - Рогалін Яків Фридрихович, директор ДМБФ «Доброта»**.

Умови участі. Бажаючі взяти участь у семінарі-тренінгу повинні:

• повідомити прізвище та ім’я учасника; назву організації, яку представляє; електронну адресу та контактний телефон за адресою: [email protected]  або факсом (062) 348-90-20 до 3 вересня 2013 включно.

• внести пожертвування в адресу ДМБФ «Доброта» для реалізації благодійного проекту «Шкільний портфель для сироти» у розмірі 599,00 грн. Вартість участі у заході для представників інших міст - 399,00 грн.

ДМБФ «Доброта» забезпечує мультимедійність, роздаткові матеріали та каву-брейк.

Уточнення варіантів і подробиць - за тел. (062) 348-90-15, (050) 940-11-56.

* Зібрані кошти в результаті проведення заходу будуть спрямовані на всеукраїнський благодійний проект «Шкільний портфель для сироти». Кожен учасник семінару-тренінгу зможе отримати пожертви від ДМБФ «Доброта» у вигляді 10 шкільних ранців для подальшої передачі їх дітям-сиротам у своїх громадах.

** CV тренера додається.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.