bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для тренерів по роботі з молоддю
28.08.2013

Запрошуємо взяти участь у тренінгу по підготовці дебатних тренерів для роботи із молоддю, який відбудеться 3-5 вересня 2013р. в м.Києві. І відразу спробувати свої сили на дебатних заходах в Ужгороді, Одесі, Бердянську та Львові.

«Тренінг для  дебатних тренерів» – це:

Інтерактивний навчальний захід для молоді в рамках тримісячної навчальної дебатної програми для підготовки із 20 кваліфікованих дебатних тренерів, відібраних на конкурсній основі з усієї України. Тренінг включає в себе попереднє дистанційне завдання, триденний очний семінар під керівництвом досвідчених тренерів України та Росії, а також підсумкову дистанційну сесію.

Після проходження даного тренінгу учасники під керівництвом досвідчених тренерів зможуть спробувати свої сили у проведенні власних дебатних майстерень на регіональних дебатних тренінгах для молоді в Ужгороді та Одесі, а також підтвердити отриманні знання та навички на всеукраїнських молодіжних дебатних турнірах у Бердянську та Львові.

По закінченню дебатної програми кожен учасники отримає сертифікат дебатного тренера та буде внесений в міжнародну базу дебатних тренерів від ВМГО “Дебатна Академія”.

Що включає програма тренінгу для дебатних тренерів:

  • можливості інтерактивно-риторичної гри “дебати” як ефективної освітньої технології для молоді: кожен учасник зможе спробувати власні сили у мистецтві красномовства та техніці побудови сильних аргументів;
  • основні тренерські методи та техніки в поєднанні теорії та практики: кожен учасник матиме змогу провести власний майстер-клас та отримає практичні навички тренерської роботи;
  • популярні в Україні та світі дебатні формати з точки зору учасника, організатора та судді: кожен учасник ознайомиться з правилами найбільш популярних дебатних форматів в Україні, організаційними алгоритмами проведення турнірів та попрактикується в аналізі дискусій;

Кого ми чекаємо:

Молодих людей з усієї України, які мають бажання підвищити власні навички ведення аргументованої дискусії та амбіцію навчити цьому своїх однолітків. Вітається участь у конкурсі студентів із попереднім досвідом самоорганізації та роботи із молоддю.

Умови участі:

Участь у заході є безкоштовною. Учасники забезпечуються книгами, методичками та роздатковими матеріалами. Іногороднім компенсуються транспортні витрати та забезпечується проживання.

Відібраним за результатами тренінгу учасникам буде запропоновано фінансування витрат, пов’язаних із участю у дебатних заходах в Ужгороді, Одесі, Бердянську та Львові.

Як зареєструватися:

Для того, щоб взяти участь у  тренінгу необхідно заповнити онлайн-форму та пройти відбір. Заявки приймаються до 18.00 год. 29 серпня 2013 року.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті ВМГО «Дебатна Академія».За додатковими питаннями звертатися за телефонами: Назарій 0504112042; Олександра 0674494839.

Організатор заходу: ВМГО «Дебатна Академія» за фінансової підтримки програми «Рома України» МФ «Відродження».

Контакти

  • Назарій 0504112042; Олександра 0674494839

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.