bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар “Досвід Вишеградських держав у сфері стратегічного планування та фандрайзингу”
29.08.2013

Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» запрошує до участі у семінарі «Досвід Вишеградських держав у сфері стратегічного планування та фандрайзингу для агенцій регіонального/місцевого розвитку Карпатського Єврорегіону», що проводитиметьсяу рамках проекту «Мережа місцевого розвитку Карпатського Єврорегіону – можливості для України», який реалізуєтьсяу партнерстві з організаціями Вишеградських держав: Асоціацією «Єврорегіон Карпатський Польща» (Польща), Агенцією регіонального розвитку Свідніку (Словацька Республіка) та Агенцією регіонального розвитку (Чеська Республіка) за фінансової підтримки Міжнародного Вишеградського Фонду.

Проект має на меті створення передумов для системного місцевого розвитку в українській частині Карпатського Єврорегіону шляхом зміцнення ролі агенцій місцевого розвитку та використання досвіду Вишеградських прикордонних регіонів та реалізується з травня 2013 по квітень 2014 року.

У рамках семінару досвідчені українські та закордонні експерти ділитимуться досвідом та кращими практиками щодо діяльності агенцій розвитку, співпраці з органами влади та залучення коштів для розвитку територіальних громад.

Цільова група семінару – представники агенцій регіонального/місцевого розвитку Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей.

Дата та місце проведення:

  • 10 вересня 2013 року, м. Львів;
  • 11 вересня 2013 року, м. Івано-Франківськ;
  • 12 вересня 2013 року, м. Ужгород.

Тематика семінару:

  • досвід діяльності агенцій регіонального/місцевого розвитку Вишеградських держав;
  • стратегічне планування в агенціях регіонального/місцевого розвитку;
  • послуги агенцій регіонального/місцевого розвитку;
  • джерела фінансування та проектна діяльність агенцій регіонального/місцевого розвитку.

Крім того, під час семінару буде оголошено Конкурс для агенцій регіонального/місцевого розвитку  української частини Карпатського Єврорегіону на розробку  стратегічних планів діяльності організацій.

Участь у семінарі є безкоштовною. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням.

Для участі у семінарі потрібно до 3 вересня 2013р. заповнити та надіслати на адресу Асоціації реєстраційну форму. Заповнені анкети слід надіслати електронною поштою на адресу [email protected] з позначкою «Участь у семінарі» . Осіб, які подали анкети на участь у семінарі, буде повідомлено до 5 вересня 2013 року про місце, час провеедння та програму семінару. Кількість учасників є обмеженою.

 

Контакти

  • керівник проекту Галина Литвин
  • тел.: 0979512558
  •  e-mail:[email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.