bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Практичний тренінг «Аналіз тендерних закупівель в Київській області»
27.08.2013

В рамках проекту "Формування команди експертів-моніторів в Київській області", що реалізується за підтримки Посольства США в Україні 28-29 вересня 2013 року буде проведено тренінг «Аналіз тендерних закупівель в Київській області».

Метою проекту є навчання та формування команди моніторів з контролю за тендерними закупівлями на місцевому рівні (в Київській області). Після проведення тренінгу, протягом 2013- 2014 років під керівництвом менеджера проекту, монітори - аналітики (волонтери) проведуть аналіз тендерних закупівель в усіх районах Київської області.

До участі запрошуються представники громадських організацій, правозахисники, громадські діячі, журналісти - розслідувачі, студенти старших курсів, що мешкають і працюють в Київській області. Фах та освіта не мають значення, головне щоб учасник тренінгу мав бажання проводити аналіз закупівель в своєму регіоні та був готовий протягом наступних 10 місяців виконати декілька завдань (3-4 завдання) щодо аналізу конкретно-визначених закупівель у своєму регіоні (районі Київщини).

Під час тренінгу учасники в кількості 20 чоловік, оволодіють навичками і знаннями щодо аналізу місцевих бюджетів, та методології моніторингу закупівель товарів робіт і послуг на місцевому рівні. Отримають відповіді на питання: Чому громадянське суспільство повинно контролювати бюджетні закупівлі? Як розібратися в тендерній документації? Види державних закупівель? Запит на інформацію як основний інструмент отримання необхідних для аналізу відомостей.

Тренери: Віктор Бобиренко, Олег Медуниця.

Тренінг відбудеться 28-29 вересня у м. Київ. Початок 28 серпня о 10:00 закінчення 29 серпня о 17:00. Місце проведення та програма тренінгу буде повідомлено додатково відібраним учасникам. За рахунок організаторів, учасникам покриваються витрати на проїзд, забезпечуюється харчування та проживання в кімнатах готелю.

Для того, щоб взяти участь у тренінгу необхідно заповнити анкету та надіслати її на e-mail: [email protected] з приміткою «Волонтери-аналітики» до 23:00 15 вересня. До 20 вересня учасників повідомлять про результати відбору телефоном та електронною поштою.

У разі виникнення запитань просимо звертатися до координатора проекту Григорія Іванченка за телефоном: +38 (066) 785 10 32 або на e-mail: [email protected].

Проект реалізується за підтримки Посольства США в Україні.

Анкета в додатку.
 

Контакти

  • Григорій Іванченко тел. о667851032

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.