bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації Донеччини «дадуть раду своїм справам»
12.08.2013

28-29 серпня 2013 р. ДМГО «Альянс» проводить тренінг з стратегічного менеджменту для представників громадських організацій у рамках проекту «Дай раду справам».

Метою проекту є сприяння розвитку організаційної та фінансової спроможності НУО регіонів залучених у проекті.

До участі запрошуються представники громадських організацій  Донецької області та міста Донецька.

Тренери - Світлана Закревська та Дон Талберт*.
Мова тренінгу: російська, англійська з перекладачем.

Під час тренінгу учасники отримають відповіді на наступні питання:

  • Що таке стратегічне планування?
  • В чому заключається його необхідність?
  • Як досягти поставлених цілей?

Крім того, під час тренінгу учасники зможуть самостійно провести оцінку потреб та SWOT аналіз своєї організації, визначити місію, бачення і цінності, сформулювати цілі та скласти план дій для їх реалізації, тобто по завершенню тренінгу мати стратегічний план своєї громадської організації.

Тренінг відбудеться 28-29 серпня у м. Донецьк. Початок 28 серпня о 10:00 закінчення 29 серпня о 17:00. Місце проведення: офіс ДМГО «Альянс»: м. Донецьк, вул. Університетська, буд 65/21.

Учасникам покриваються витрати на проїзд. Також організатори забезпечують харчування та проживання кімнатах під час проведення тренінгу.

Для того, щоб взяти участь у тренінгу необхідно заповнити анкету та надіслати її на e-mail: [email protected]  з приміткою «Дай раду своїм справам. Стратегічний менеджмент» до 18:00 25 серпня. 26 серпня учасників повідомлять про результати відбору телефоном або електронною поштою.

У разі виникнення питань просимо звертатися до координатору проекту Ірини Лаврик за телефоном: +38 (066) 431 55 25 або на e-mail: [email protected].

Проект проводиться за підтримки Корпусу Миру США,  Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

*Світлана Закревська – національний тренер, експерт в багатьох міжнародних проектах, член Громадської Ради при ДонОДА, експерт у громадських справах та адвокасі компаніях.

Дон Талберт – волонтер корпусу миру США, експерт з маркетингу, внутрішніх та зовнішніх комунікацій.

Нагадаємо, що проектом «Дай раду справам» передбачена серія тренінгів за наступними темами: фінансове управління організацією, управління доходами: правовий та економічний аспекти, бюджетний менеджмент. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.