bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з аналізу та моніторингу державних закупівель
29.07.2013

В м. Чернігів,  25-26 серпня 2013 року, громадська організація «Бюро аналізу політики» у рамках виконання проекту «Експертне співтовариство північно-східної України проти корупції у державних закупівлях»,  проведе тренінг з навчання журналістів і громадських діячів власній методиці аналізу та моніторингу державних закупівель. Після навчання, експерти, у рамках проекту будуть аналізувати вибрані державні закупівлі державних установ і організацій Чернігівської області.

Навчання та моніторинг відбудеться в рамках проекту «Експертне співтовариство північно-східної України проти корупції у державних закупівлях»  за підтримки The National Endowment for Democracy (NED) USA - Національний Фонд Підтримки Демократії (США).

Основною метою проекту є мінімізація корупції в процесі державних закупівель товарів, робіт і послуг шляхом формування експертного співтовариства на території північно-східної України (Сумська, Харківська, Полтавська, Донецька та Чернігівська області), здатного здійснювати якісний аналіз державних закупівель в регіонах проекту, інформувати про ситуацію громадянське суспільство і  правоохоронні органи.

Тренінг відбудеться за адресою:  

14027, м. Чернігів, вул. Шевченка, 105–а приміщення «Навчально-методичного центру» федерації профспілкових організацій Чернігівської області.

Згідно з умовами проведення тренінгу покриваються 100% витрат на харчування, проживання.

Для зголошення на участь у проекті потрібно заповнити анкету та вислати її на адресу керівника проекту до 18-00 22 серпня 2013 року.

Контакти

  • Іван Бортнік
  • Керівник проекту «Експертне співтовариство північно-східної України проти корупції у державних закупівлях»
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.